Facebook Twitter
vv Helden

vv Helden bericht

Vreemd potje voetbal op de Heldense voetbalvelden?

Velen hebben het misschien al gezien maar er is een team van vvHelden dat meedoet aan een pilot van de KNVB. Dit team (F7 van vvHelden) doet namelijk mee aan de Fair Play Competitie.

Enkele kenmerken van deze competitie:

• Er wordt gespeeld op een kleiner speelveld van 25×35 meter
  • De wedstrijd kent GEEN scheidsrechter. De kinderen (spelers) beslissen zelf.
  • De fans (ouders) bevinden zich op een afgesproken AFSTAND van het speelveld (buiten de lijnen van het reguliere voetbalveld)
  • De trainers van beide teams┬ábegeleiden de wedstrijd SAMEN vanuit de coach-zone (=> dus niet op het speelveld).

Als je eens wil zien hoe dit in zijn werk gaat dan kom je maar eens kijken naar de eerstvolgende thuiswedstrijd van Helden F7.
Komende zaterdag 021113 spelen zij om 10:45 uur tegen RKSVN F5G.

Ervaar mee hoe deze pilot gestalte krijgt.

Via de link van de Karikatuur wordt op een ludieke manier de basisregels van de Fair Play Competitie uitgelegd.

Geplaatst op 28/10/2013 in Nieuws