Facebook Twitter

Welkom bij vv Helden

Leon Engels Plus Gommans

4e Klasse E

Helden 1 speelt komend seizoen in de 4e klasse E. Dit zijn de tegenstanders:

4e Klasse E
BEVO
Brevendia
FC Cranendonck
Helden
SV Leveroy
Maarheeze
ONDO
Panningen
RKESV
RKMSV
RKSVN
RKSVO
SSE
Vv GKC

Geplaatst op 01/07/2016 - Reacties staat uit voor 4e Klasse E

VV Helden houdt selectie bij elkaar

Het voetbalseizoen is afgelopen en dat betekent maar één ding: de spelerscarrousel komt op gang! Waar de ene speler gaat, komt de andere speler binnen. De ene gaat hogerop, terwijl de ander het op een niveautje lager gaat proberen. Vandaag is er nieuws over VV Helden.

VV Helden is voor zover bekend een van de eerste clubs die haar hele spelersgroep bij elkaar weet te houden. Knap, want vooral in deze tijden van veel verloop zien we dat clubs meer dan eens hele elftallen aan spelers kwijtraken. Nieuw bij VV Helden zijn de onderstaande voetballers, waarvan vooral Tom Peeters wat extra aandacht verdient. Hij is pas 16 jaar en mag als één van de grotere talenten van de club gezien worden.

Nieuwe spelers
Tom Peeters (Eigen jeugd)
Sam Peeters (eigen jeugd)
Cas Leyser (eigen jeugd)
Freek Kessels van (VV Koningslust)
Bram Kersten van (SV Egchel)

Vertrokken spelers
Niemand

Bron: indewandelgangen.com

Geplaatst op 27/06/2016 - Reacties staat uit voor VV Helden houdt selectie bij elkaar

Wijziging meidenteams

Na gesprekken met ouders en spelers op de info-avond is besloten om van de oorspronkelijke 4 naar 3 meidenteams te gaan. Dat betekent dat er 2 meidenteams zijn met eigen Heldense speelsters. De nieuwe indeling kunt U -hier- vinden.

Namens ST PHEB. ( Samenwerkende teams Pannningen, Helden, Egchel en BEVO)

Geplaatst op 27/06/2016 - Reacties staat uit voor Wijziging meidenteams

Indelingen jeugdteams.

Zoals beloofd bij deze de voorlopige indelingen van de jeugd. Bij verschillende teams wordt bij het begin van het komend seizoen een definitieve selectie gemaakt, dus is het nog mogelijk dat er spelers een team hoger of lager komen. Nieuw is dat we een samenwerking hebben met Panningen, Egchel en BEVO voor wat betreft de meisjesteams, dit is met name gedaan omdat de leeftijdsverschillen binnen de teams van alle verenigingen nogal groot waren. Zij zullen volgens een schema hun trainingen en wedstrijden bij de 4 verenigingen afwerken. We zijn blij met de meer dan 65 jeugdleiders en -trainers die zich het komend jaar willen inzetten voor onze jeugd maar dat is helaas nog altijd niet genoeg. Dus als er zich nog mensen geroepen voelen om een handje te helpen, de TC hoort graag van U!! De benamingen van de teams hebben we nog in de ‘oude’ stijl, A1, C3 etc., gedaan, komend seizoen wordt het wennen aan benamingen als O19-1, O15-3 etc. Maar daar komt tezijnertijd meer informatie over.

De voorlopige indeling vind je  – hier

De TC

Geplaatst op 16/06/2016 - Reacties staat uit voor Indelingen jeugdteams.

Helden D-Jeugd wint met Basisschool De Pas en mag naar Zeist

DSC_0600

Uit alle D-teams zijn ze vertegenwoordigd, D4, D3, D2 en D1. En oja ik zou het bijna vergeten: die van VVV doet ook nog mee 😉

Groep 8 van Basisschool De Pas heeft afgelopen zaterdag geschiedenis geschreven door in Nederweert school-kampioen te worden van de afdeling Zuid II van Nederland. Met de aanvulling van een enkele groep 7 leerling (nog E-spelers) wisten zij 4 van de 5 wedstrijden winnend af te sluiten. Enkel tegen Horst werd gelijk gespeeld. Met 13 punten, 10 dpt voor en 0 tegen waren ze verdiende kampioen. Het team van De Pas mag het nu op 22 juni in de landelijke finale opnemen tegen de winnaars uit de andere 5 districten en gaan voor het algeheel kampioenschap. Dit toernooi zal op de velden van de K NVB te Zeist worden afgewerkt. Los van het resultaat zijn wij als vv Helden natuurlijk trots dat deze jongens dit ongelofelijk resultaat hebben behaald. Groep 8 van Basisschool De Pas, van Harte Gefeliciteerd en heel veel succes en plezier op woensdag 22 juni. De Razende Reporter zal verslag doen van deze dag en waarschijnlijk ook weer een stukje op de site plaatsen.

Geplaatst op 14/06/2016 - Reacties staat uit voor Helden D-Jeugd wint met Basisschool De Pas en mag naar Zeist

Uit de bestuursvergadering van 9 juni 2016.

Klik – hier – voor de punten uit de bestuursvergadering van 9 juni 2016.

Geplaatst op 13/06/2016 - Reacties staat uit voor Uit de bestuursvergadering van 9 juni 2016.

Alle nieuwsberichten

Afgelast

Voor afgelastingen zie programma, uitslagen, afgelastingen.

Senioren en jeugd

Voor het programma, uitslagen en afgelastingen is een aparte pagina gekomen.

Klik voor het programma-uitslagen-afgelastingen – hier

Laatste update: 07/02/2015

4e klasse E

Nacompetitie:

Helden – Liessel 1 – 1
Liessel – Helden 4 – 2
Team gesp gew gel verl pnt
HBSV 26 19 4 3 61
VVV’03 26 16 4 6 52