Facebook Twitter

Welkom bij vv Helden

Leon Engels Plus Gommans

F2 plaatst zich voor bekerfinale

De F2 van VV Helden heeft zich na een bikkelharde halve finale tegen MMC Weert geplaatst voor de bekerfinale. Op 9 mei treden onze mannen aan tegen de F2 van SVC 2000 uit Roermond op het complex van FC Maasgouw in Wessem. We rekenen op de steun van alle trouwe supporters! Klik hier voor een uitgebreid verslag van de zinderende halve finale.

Geplaatst op 23/04/2015 - reageer

Helden D2 Kampioen

Na 7 wedstrijden op rij ongeslagen is vandaag van de nummer 2 op de ranglijst met 2-0 gewonnen en is de D2 kampioen!
Er is nog de kans op de dubbel, a.s. woensdag speelt de D2 de halve finale van de beker.

Geplaatst op 20/04/2015 - reageer

Helden verliest van Mierlo-Hout, Mierlo-Hout kampioen.

Helden heeft zondagmiddag nipt verloren van de nieuwbakken kampioen van de Derde Klasse C. Mierlo bleek voor het doel net wat scherper dan de Heldenaren en won daardoor met 10-1.

Mierlo wist dat het met een overwinning zich tot terechte kampioen mocht kronen. Dit mislukte vorige week nog onverwacht in Velden waardoor de Helmondenaren gebrand waren op een zege. Dat was meteen terug te zien na het eerste fluitsignaal. Helden werd vastgezet op eigen helft en kwam geen moment in de wedstrijd. Tot overmaat van ramp mocht Roel Peters na tien minuten ook nog eens de douche op zoeken nadat hij de spits van Mierlo-Hout in het strafschopgebied onrechtmatig van scoren hield. De strafschop werd benut wat meteen het startschot was van een waar spervuur voor het Heldense doel. Met een 5-0 stand werd er dan ook gerust. Na rust wist Mierlo-Hout het doelpuntentotaal nog op te schroeven tot de dubbele cijfers. Ton Peeters deed voor Helden nog iets terug maar dit doelpunt was er dan ook puur alleen voor de statistiekfetisjisten. (meer…)

Geplaatst op 20/04/2015 - reageer

‘De Aanvoerders’ naar Helden

In maart 2013 gaf Ruud Gullit, samen met Aron Winter, Ben Wijnstekers en Arthur Numan, het startsein voor ‘De Aanvoerders’. Hij riep alle voetballiefhebbers op om hun verantwoordelijkheid te nemen. Zo onstond een verbond van prof- en amateurvoetballers die staan voor de kracht en schoonheid van het voetbal. Zowel binnen als buiten het veld. Op dit moment zijn er al ruim 29.000 voetballiefhebbers bij ons aangesloten. Iedereen kan een aanvoerder zijn, het gaat erom dat je je verantwoordelijkheid neemt!
‘De Aanvoerders’ gaan wekelijks het land in om amateurverenigingen te bezoeken. Tijdens deze bezoekjes maken ze zoveel mogelijk mensen enthousiast voor dit project. Ze werken aan een stukje bewustwording door middel van kennisoverdracht. ‘De Aanvoerders’ reiken handvatten aan waarmee mensen  zelf aan de slag kunnen om het thema sportiviteit en respect binnen hun club en/of team naar een hoger niveau te tillen.
‘De Aanvoerders’ zullen zaterdag 25 april vanaf  13.00 uur op ons park aanwezig zijn.
Voor meer info, zie www.deaanvoerders.nl

Geplaatst op 17/04/2015 - reageer

Geslaagd Dart-Toernooi VV Helden

Zaterdag 11 april organiseerde de Activiteiten Commissie van VV Helden een Dart-toernooi in de kantine. De opkomst was prima te noemen en de 17 heren en 6 dames gingen de strijd aan om er met de titel “Dartmeister VV Helden” vandoor te gaan. De dames finale ging uiteindelijk tussen Marianne van Lier en Anja v/d Voort, waarbij Marianne aan het langste eind trok en er met de eerste prijs vandoor ging. Bij de heren stonden geen gevestigde namen in de finale, maar wel Johan Peeters en Jelle Boonekamp. Nadat zij enkele toppers op weg naar de finale verrassend pootje hadden gelicht, ging Jelle er uiteindelijk in de spannende finale met de grote wisselbeker vandoor.’

Klik – hier – voor de foto’s

Geplaatst op 17/04/2015 - reageer

Veteranenafdeling VV Helden bestaat 50 jaar

24 april 1965 is officieel de datum dat bij VV Helden een aparte afdeling veteranen werd opgericht. Dit is dan ook de reden dat de veteranen het komende jaar een aantal extra activiteiten zullen organiseren om dit feestelijk gebeuren niet onopgemerkt voorbij te laten gaan. Om het feestjaar mee te beginnen is de (competitie-) wedstrijd tegen Koningslust één dag vervroegd en wordt nu gespeeld op vrijdag 24 april 2015, exact 50 jaar na dato dus. Tevens zijn die avond alle veteranen en oud-veteranen uitgenodigd, om samen, en met de tegenstander van die avond, herinneringen op te halen uit het (verre) verleden. Ongetwijfeld zullen er diverse amusante anekdotes en sterke verhalen worden aangehaald. Want waren het niet oergezellige avonden en soms nachten op de Hei en op de Snep in Beringe. En wat te denken van de vele internationale optredens van dit elite-team o.a. in Hassum, Overpelt en zelfs in het Poolse Krakau. En wat te denken van het trainingskamp in Gevelinghausen in Duitsland waar diverse spelers ‘s-morgens wakker werden en wensten dat ze thuis waren. Ook binnen de eigen landsgrenzen ging het bestaan van de veteranen van VV Helden niet onopgemerkt voorbij. Menigmaal waren transferperikelen, door “uw speciale verslaggever” V.Teraan naar buiten gebracht, de aanleiding voor nachtelijke vergaderingen van het Helden-bestuur. (meer…)

Geplaatst op 16/04/2015 - reageer

Alle nieuwsberichten

Afgelast

Voor afgelastingen zie programma, uitslagen, afgelastingen.

Senioren en jeugd

Voor het programma, uitslagen en afgelastingen is een aparte pagina gekomen.

Klik voor het programma-uitslagen-afgelastingen – hier -

Laatste update: 07/02/2015