Facebook Twitter

Leon Engels Plus Gommans

Pupil van de week bij Helden 1 vs RKMSV 1 – Kyeno van Rijn

Hallo beste toeschouwers,

Mijn naam is Kyeno van Rijn. Ik ben 9 jaar oud en ik sta in de JO11-1 ( E1 ), rechter vleugel. Op mijn 5de begon ik met voetbal in Maasbree bij de kabouters. Toen we in Helden gingen wonen, kwam ik in de F5 terecht. Dat was een heel leuk jaar. Daarna werd ik in de F2 gezet en we wonnen de beker, vorig seizoen speelde ik in de E 3 en dit seizoen speel ik in de JO11-1 ( E1 ) Wat ik zo leuk aan voetbal vind is: ALLES. Ballen afpakken, de tegenpartij stoppen, winnen, voorzetten geven, samen spelen, doelpunten maken enz. Eigenlijk alles. Kan niks bedenken wat ik niet leuk vind. Ik zit in een heel leuk team met leuke medespelers en wij hebben hele leuke trainers. Het allerleukste vind ik wedstrijden waar het erg spannend is en dat we dan toch net winnen. Mijn droom is het om een echte profvoetballer voor Barcelona te worden, of …. als dit niet mag lukken… zo hoog mogelijk te voetballen. Mijn grote idool is Lionel Messi, omdat hij snel en goed is en veel goals maakt. Mijn opa heeft vroeger bij jong Ajax gespeeld en daarom ben ik voor Ajax. Mijn talent heb ik dus van hem. Deze week ben ik “Pupil van de week” en dat vind ik erg leuk. Ik wens Helden 1 veel succes met de wedstrijd.

Groetjes,

Kyeno van Rijn

pupil-van-de-week-kyeno-van-rijn

Geplaatst op 09/12/2016 - Reacties staat uit voor Pupil van de week bij Helden 1 vs RKMSV 1 – Kyeno van Rijn

Nieuwjaarsreceptie zaterdag 7 januari

Beste leden,

De feestdagen staan weer voor de deur. Dat betekent dat we weer een mooie en sportieve eerste seizoenshelft gaan afsluiten. Waar de eerste seizoenshelft wordt afgesloten met het Metis Notarissen Kersttoernooi daar beginnen we de tweede seizoenshelft met de nieuwjaarsreceptie.

Het bestuur wil dan ook iedereen met een blauwwit hart uitnodigen om aan de aftrap van de tweede seizoenhelft te verschijnen in onze kantine. Op 7 januari zal vanaf 19:30 de nieuwjaarsreceptie starten. Graag wil het bestuur dan met jullie proosten op een fantastisch en sportief 2017, worden onze jubilarissen gehuldigd en zullen er mooie prijzen te winnen zijn middels de befaamde tombola.

Wij wensen jullie hele fijne feestdagen en hopelijk zien we jullie op 7 januari!

Namens het bestuur

Angélique van Berlo

nieuwjaars-receptie-2017

Geplaatst op 08/12/2016 - Reacties staat uit voor Nieuwjaarsreceptie zaterdag 7 januari

Metis Notarissen Kersttoernooi 2016

Beste Leden,

Ook dit jaar vindt er op Tweede Kerstdag, 26 december, het jaarlijkse Metis Notarissen Kersttoernooi van v.v. Helden plaats. Dit toernooi voor alle senioren (heren, veteranen, dames) en de A-jeugd, zal plaatsvinden in Sporthal De Heuf in Panningen.
Het wedstrijdschema zal tijdig op de site geplaatst worden en zal ook per mail naar alle teams verstuurd worden.
Doe mee en geef jullie voor 17 December op via de mail : biancawilms@home.nl

De Activiteitencommissie

metis-notarissen

Geplaatst op 08/12/2016 - Reacties staat uit voor Metis Notarissen Kersttoernooi 2016

Grote Club Actie

Beste sportvrienden,

Net zoals vorig jaar kunnen we met trots presenteren dat we met de grote club actie een bedrag van €2044,80 hebben opgehaald. Wij willen alle teams en spelers middels deze weg bedanken voor de inzet en bijdrage. Een speciaal woord van dank aan de E4, welke de meeste loten hebben opgehaald! Zij zullen in het lopende seizoen extra in het zonnetje worden gezet.

Sportieve groet,
Frank Bouten
Geert Metsemakers
Rick Voorter’

Geplaatst op 06/12/2016 - Reacties staat uit voor Grote Club Actie

Helden pakt driepunter in Ospel

Nadat Helden vorige week de punten moest delen met Beringe is de ploeg van trainer Rob Jacobs er afgelopen zondag wel in geslaagd de wedstrijd winnend af te sluiten. De eindstand was 2-3, een score die aan beide kanten hoger had kunnen uitvallen.

Helden kwam al snel op voorsprong. Binnen de minuut zag Mairen Zeevenhoven een klein gaatje in de defensie en prikte daardoor de openingstreffer binnen. Niet lang daarna stond de 1-1 echter al op het scorebord.  Stan Creemers ontfutselde doelman Knippenbergh de bal en wist daarna de gelijkmaker te maken. Ondanks een flink aantal tegenstribbelende Heldenaren werd het doelpunt toch goedgekeurd. Lang bleef de stand echter niet in evenwicht. Waar dezelfde Creemers een opgelegde mogelijkheid miste om Ospel op voorsprong te zetten wist Ton Peeters aan de andere kant wel raad met de geboden kans. Na de nieuwe voorsprong zag Peeters ook nog de mogelijkheid om met 1-3 de rust in te gaan. Zijn bekeken kopbal trof echter de paal. (meer…)

Geplaatst op 05/12/2016 - Reacties staat uit voor Helden pakt driepunter in Ospel

Aanvang RKSVO 1 – Helden 1 vervroegd

De wedstrijd van a.s. zondag in Ospel is met een kwartier vervroegd. De wedstrijd RKSVO 1 – Helden 1 start dus niet om 14.30 uur maar om 14.15 uur.

Geplaatst op 02/12/2016 - Reacties staat uit voor Aanvang RKSVO 1 – Helden 1 vervroegd

Alle nieuwsberichten

Afgelast

Voor afgelastingen zie programma, uitslagen, afgelastingen.

Senioren en jeugd

Voor het programma, uitslagen en afgelastingen is een aparte pagina gekomen.

Klik voor het programma-uitslagen-afgelastingen – hier

Laatste update: 07/02/2015

4e klasse E

Kijk voor programma, uitslagen en stand bij 4e klasse E.

Laatste update: 02/10/2016

Nieuwste verslagen