Facebook Twitter

Welkom bij vv Helden

Leon Engels Plus Gommans

Account teampagina

Leiders die weer een account willen voor het bijhouden van verslagen op de teampagina van hun elftal kunnen dit weer aanvragen door een mail te sturen naar: website@vvhelden.nl. Per team kunnen we maar één gebruiker aanmaken!

Geplaatst op 31/07/2015 - reageer

Afhalen sleutels voor leider/trainers.

Sleutels voor kleedlokalen/washok, doelen en ballenrek kunnen door 1 leider van het team opgehaald worden in de kantine op dinsdag 4 augustus van 19.30 – 20.30, vrijdag 7 augustus vanaf 19.30 – 20.30 en dinsdag 11 augustus van 19.30 – 20.30. Meer info bij Hans Keiren,h.keiren.limbo@hetnet.nl.

Geplaatst op 31/07/2015 - reageer

In memoriam

Overlijden Jan Korsten.

Begin deze week hebben wij het bericht ontvangen dat maandagmorgen 27 juli 2015 Jan  Korsten op 65-jarige leeftijd is overleden.

Jan was al jaren een gewaardeerd lid van de donderdagmiddagploeg van vvHelden.

Hoewel zijn gezondheid hem al langer parten speelde, was hij toch nog vrijwel iedere donderdag van de partij om zijn steentje bij te dragen bij het onderhoud van de accommodatie van vvHelden.

De laatste maanden was hem dit niet meer gegund, zijn betrokkenheid was er echter niet minder om.

vvHelden wenst familie en vrienden veel sterkte toe in deze periode van afscheid nemen van een klein, maar bijzonder, mens.

J. Hagenaars

Voorzitter vvHelden

Jan Korsten

Geplaatst op 29/07/2015 - reageer

Indelingen senioren

Bij deze de voorlopige indelingen van de senioren.
Voorlopige indeling senioren 22-07-15

Geplaatst op 26/07/2015 - reageer

Ook scheidsrechter bij vvHelden worden?

vvHelden heeft een actief beleid in het werven, opleiden en begeleiden van haar verenigingsscheidsrechters.

Scheids

Jongeren vanaf 12 jaar mogen pupillenwedstrijden (E, F en eventueel D teams) leiden. De doelgroep voor het werven van scheidsrechters begint derhalve vanaf de 2e jaars C-junioren. Het motiveren van deze spelers is heel belangrijk en wanneer er één enthousiast is volgen er binnen het team vaak meer. In 2015 zullen deze spelers op twee (bij voorkeur trainings-) avonden een cursus pupillenscheidsrechter gaan volgen en gedurende het hele seizoen bij de E en F pupillen wedstrijden gaan leiden. De leiders hebben hierdoor meer tijd om hun aandacht te geven aan de voetballertjes en voor de scheidsrechters is het een meerwaarde in hun persoonlijke ontwikkeling. Voorts is in het verleden gebleken dat een aantal van deze scheidsrechters steeds meer plezier in het leiden van wedstrijden krijgt en verborgen talenten naar voren komen. Door een goede en intensieve begeleiding worden zij in de gelegenheid gesteld om op een steeds hoger niveau wedstrijden te gaan fluiten. (meer…)

Geplaatst op 22/07/2015 - reageer

Speelschema 4e Klasse E

4e klasse E speelschema

Geplaatst op 13/07/2015 - reageer

Alle nieuwsberichten

Afgelast

Voor afgelastingen zie programma, uitslagen, afgelastingen.

Senioren en jeugd

Voor het programma, uitslagen en afgelastingen is een aparte pagina gekomen.

Klik voor het programma-uitslagen-afgelastingen – hier

Laatste update: 07/02/2015

4e klasse E