Facebook Twitter

Welkom bij vv Helden

Leon Engels Plus Gommans

TC vergadering

De punten uit de TC vergadering van 17.02.2017.

Geplaatst op 22/02/2017 - Reacties staat uit voor TC vergadering

Helden verliest van ONDO

Helden is er afgelopen zondag niet in geslaagd de punten in eigen huis te houden. ONDO (Asten-Heusden) wist de drie punten mee naar huis te nemen uit een rebound na een strafschop. De eindstand was dan ook 0-1. Helden blijft enkel achter met een zure nasmaak. Het gevoel dat er veel meer in zat voor de blauwhemden overheerst bij trainer Rob Jacobs.

Voor rust leek Helden een optisch veldoverwicht te hebben. De kansen die daaruit ontstonden werden echter niet verzilverd. Aan de andere kant ging de bal na een kwartier spelen wel op de stip. Bart Raijmakers kreeg de bal ongelukkig tegen zijn hand na dat een corner het strafschopgebied binnenkwam. Doelman Knippenbergh had echter wel een antwoord op de eerste inzet van Roy Lammers maar de aanvaller van ONDO was er als de kippen bij om de gepareerde strafschop alsnog binnen te werken.20170219_144553 (meer…)

Geplaatst op 21/02/2017 - Reacties staat uit voor Helden verliest van ONDO

Pupil van de week Helden 1 vs Ondo 1 – Jason Janssen

Hallo,

Ik ben Jason Jansen. Ik ben 11 jaar en mijn hobby’s zijn voetballen en in de zomer vissen. Ik speel in Helden bij de JO11-3 op de nummer 10 positie. Mijn trainers zijn Sander, Mark, Mark, Paul & Bianca, Mijn lievelingsclub is AJAX en mijn favoriete speler is Justin Kluivert. Ik wens Helden veel succes en dat de punten maar in Helden blijven.

Groet,

Jason Janssen

Pupil van de week - Jason Janssen

Geplaatst op 19/02/2017 - Reacties staat uit voor Pupil van de week Helden 1 vs Ondo 1 – Jason Janssen

In Oranje !!

Britt en Levi

Levi en Britt in Oranje!!

vv Helden is trots te melden dat onze dames van JO15-1, Levi Jacobs en Britt van Rijswijk weer een ronde verder zijn in respectievelijk Oranje onder 14 en Oranje onder 15. Iedere keer weer is het een afvalrace, maar tot nu toe horen de dames van onze club (voorheen Kessel en Bevo) er gewoon bij.  Volgende week begint voor Britt alweer de volgende selectieronde. Levi mag een week later weer aan de bak. Meiden heel veel succes en plezier gewenst.

Geplaatst op 18/02/2017 - Reacties staat uit voor In Oranje !!

Inspirerende avond voor en door leden

Woensdag 25 januari was de kantine het toneel voor een eerste inspiratie bijeenkomst. Onder leiding van Bert Bons en Har Perebooms (procesbegeleiders van de KNVB) werd de huidige situatie van vv Helden onder de loep genomen. De belangrijkste punten hierbij waren het vaststellen van onze kracht, de punten waarop we kunnen verbeteren en tot slot de aspecten van onze vereniging die nooit zullen veranderen of die we nooit willen veranderen. Een 20-tal betrokken en vooral enthousiaste leden, uit alle gelederen van onze vereniging, waren bereid bevonden om hierover hun mening te geven. (meer…)

Geplaatst op 17/02/2017 - Reacties staat uit voor Inspirerende avond voor en door leden

Helden JO9-1 prolongeert Winterzaal titel !!

Het kampioensteam: Zittend v.l.n.r.: Sem Pauwels, Aaron Mc.Cann, Damian v Berlo, Mees Wilms en Tun Peeters. Staand v.l.n.r. Jurre Janssen, Daan Delmee, Koen Absil en Ties Huskes. Leiding: Piet Peeters, Peter v Berlo, Paul Mc. Cann en Hans Wilms.

Apetrots keerden ze zaterdag terug uit Nederweert, waar ze de halve finale en de finale (na een spannende penaltyserie) wisten te winnen in de Winterzaalcompetitie. Een herhaling van het vorig jaar en dus een superknappe prestatie van de boys en natuurlijk de bezielende leiding. Zaterdag 18 februari mogen ze zich wederom in Nederweert melden voor de districtfinale. Jongens, een puike prestatie eentje waar niet alleen jullie, maar natuurlijk heel vv Helden trots op is!!   We wensen jullie veel succes toe aanstaande zaterdag, maar voor jullie is al een plaatsje gereserveerd voor de kampioensreceptie dit voorjaar!

Geplaatst op 15/02/2017 - Reacties staat uit voor Helden JO9-1 prolongeert Winterzaal titel !!

Alle nieuwsberichten

Afgelast

Voor afgelastingen zie programma, uitslagen, afgelastingen.

Tot nadere kennisgeving mag er niet op de wedstrijdvelden getraind worden.

Senioren en jeugd

Voor het programma, uitslagen en afgelastingen is een aparte pagina gekomen.

Klik voor het programma-uitslagen-afgelastingen – hier

Laatste update: 07/02/2015

4e klasse E

Kijk voor programma, uitslagen en stand bij 4e klasse E.

Laatste update: 02/10/2016

Nieuwste verslagen