Geflatteerd en misschien wel onterecht verlies JO15-3JM!

Geflatteerd en misschien wel onterecht verlies JO15-3JM!

vv Helden JO15-3JM

0 - 5

H.B.S.V. JO15-1

Competitie

3e klasse 20

Datum

2 oktober 2021 13:00

Scheidsrechter

A.H. van Dijk

Accommodatie

Sportpark Kerkeböske
Kloosterstraat 14 A
5988CK
HELDEN
tel. 077-3074041

Zonder onszelf op de borst te kloppen kan toch wel gezegd worden dat we goed uit de startblokken kwamen. Het samenspel was bij vlagen top! Het was duidelijk zichtbaar dat de trainingen hun vruchten afwierpen…complimenten aan de 4 koppige teamleiding! De leiding werd vandaag trouwens weer bijgestaan door Saar, altijd gezellig! Nick was lekker op dreef vandaag, in het begin wat acties, net als Ries trouwens, en later ook een paar goed schoten! Misschien stond het vizier nog niet helemaal goed afgesteld want, een verdiend, succes bleef helaas uit. Freek liet zien dat hij niet alleen over het veld stofzuigt en alles verslindt wat hij tegenkomt maar ook technisch gezien zijn mannetje stond. Knap dat hij met die lange schuiten er niet zelf over struikelt…jammer dat zijn voorzet op Ries, die zich goed positioneerde, net te scherp was. Ook Sil droeg voorin z’n steentje bij, met een goed steekballetje wist hij bijna Mees te bereiken. En zoals we gewend zijn van Sil, was zijn inzet weer 110%. Ondertussen zaten ze achterin de zaak goed op slot te houden. Het was de verdienste van de verdediging dat Gino bijna wortel aan het schieten was. Met verve bestreek Dirk het halve achterland en Fedde zag zelf kansjes om naar voor te sluipen en op goal te schieten. Een geheim wapen wat we vaker zouden moeten gebruiken. Als spreekwoordelijke leider van het clubke gooide Kyllian zich letterlijk in de strijd. Met sprintjes, coachen en slidingen gaf hij het goede voorbeeld. Een al positivisme dus? Nee natuurlijk niet, want anders verlies je niet met 0-5…zul je altijd zien, wij vallen aan maar wie scoort er? Juist! De tegenstander, de eerste een penalty en de 2 en 3de volgde vrij snel waardoor we toch even van slag waren.

Gelukkig doet ranja en een gepaste peptalk wonderen! De tweede helft begonnen we weer sterk en de eerste kans was weer voor ons, maar de eerste goal was wederom niet voor ons GRR!@#$!!!, 0-4! En toch, ook die tik kwamen we te boven, de kansen kwamen weer. Mees en Mika kregen beide een ogenschijnlijk niet te missen kans…die dus toch te missen was…jammer jammer. Mees was sowieso een paar keer er als de kippen erbij en dat gaat zich dit seizoen echt nog wel een keertje uitbetalen. Maar vandaag helaas niet. Linksbuiten was ook Wout goed bezig. Af en toe tot 10 tellend wist hij toch menig bal goed bij een Dörper medespeler te krijgen. Ook al leken veel ballen op de Dörpse goal misschien niet spectaculair moeilijk, je moet als keeper wel op de goede plek staan en blijven opletten. En dat deed Gino gelukkig.

Melle was ondertussen gepromoveerd tot rechtsback en “van de Goor” had het daar wel goed door. Zijn tegenstander had niet meer veel in de pap te brokkelen. Het aantal toeschouwers was ondertussen gestaag opgelopen en ze bleven ook staan om de leuke pot op veld te volgen. Misschien ook omdat er nog 0-0 op het scorebord stond…

De verrassing van de dag was toch wel Jorn. Voor de eerste keer linksback maar wat een debuut was dat! Alsof hij nooit anders gedaan had! Als een John Deere, gelukkig wel unne blauwe, ploegde hij maar door! Maar ja, op een gegeven moment is het op, of om een niet nader te noemen trainer (Bart) te citeren: “de goesting is eruit!”  

O ja, Hout-Blerick maakte ook nog 0-5 maar die is alleen voor de statistieken…wel een mooie goal eigenlijk en onhoudbaar voor Gino.

Ondanks de tweede nederlaag op rij waren er nog geen witte zakdoeken zichtbaar en voor zover bekend eist het publiek nog niet het ontslag van de teamleiding…zo kan het dus ook hè FC Barcelona!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!