Tweede winst voor de jongens U19-1.

Tweede winst voor de jongens U19-1.

vv Helden JO19-1

1 - 0

MVC'19 JO19-1

Sef Arts (scrimmage)
26'

Competitie

Hoofdklasse H

Datum

2 oktober 2021 15:30

Scheidsrechter

J.J. Vermeer

Accommodatie

Sportpark Kerkeböske
Kloosterstraat 14 A
5988CK
HELDEN
tel. 077-3074041

Beste Lezers, Lezerinnen, Supporters van de jongens U19-1 

De eerste competitiewedstrijd op eigen bodem. En dan mag je nog wel spelen tegen je (ex) klasgenoten, collega's en wat nog meer. Hoezo? Nou het is MVC'19 dat op bezoek komt. En dat zijn toch altijd leuke wedstrijden. Een aantal jaren speelden ze niet tegen elkaar want de rood/witte brigade acteerde op een niveautje lager. Dit seizoen dus ook hoofdklasse voor MVC en dus leuk om elkaar weer tegen te komen. 

Eerlijk is braaf, uw Razende was er vandaag helaas niet bij (en dus ook geen foto). Hij had verplichtingen elders in den lande. Wilt u weten hoe dat afliep? Leest u dan ook het verslag 'retourtje Voerendaal' elders op deze site. Dit korte verslag komt geheel van informatie die ik tijdens de wedstrijd ontvangen heb (via de app) en na de wedtrijd in de 'ontmoetingsruimte van de club', oftewel, de kantine. 

Eerst even de informatie vanuit de app. Die was kort maar krachtig. Precies om 15:56 uur (na 26 min. spelen dus) apt Frank Janssen, die maarliefst 3 zonen in dit sterrenensemble heeft staan, dat Sef, alias d'n dokter, de 1-0 voor zijn rekening neem. Die melding wordt met tevredenheid ontvangen. Vanuit diverse plekken wordt meegeleefd met de jongens (Manchester, Panningen). Dan blijft het stil, heel lang stil....  Totdat uiteindelijk ruim een uur na de melding van Frank (om 17:18 uur) heel voorzichtig een vraag komt van d'n dokter senior, of het nog altijd 1-0 staat...  Die vraag wordt door Irene Vervoort bevestigd. Maar het is dus spannend. Weer radiostilte.. Om 17:41 (de wedstrijd moet nu toch al lang afgelopen zijn), wederom een vraag vanuit de ether (ditmaal Mathieu Peeters) of 1-0 nu ook de eindstand is en het is mevrouw d'n dokter zelf die het geruststellende "YES" terugstuurt...  de buit is binnen.... maar vraag niet hoe..  

Nou, toevallig vroeg ik dat dus wel, want toen uw Razende de kantine in kwam, terug van zijn retourtje Voerendaal, trof hij de leiding van dit sterrenensemble nog napratend in de sociale ontmoetingsruimte. Trainer Ola, gaf kort tekst en uitleg. En deze was nog korter dan het appcontact tussen de supporters....    "ook slechte wedstrijden moeten gewonnen worden, dit was er zo een".  

De muziek zwelt aan, de jongens zingen luidkeels mee, de punten zijn binnen en iedereen is eigenlijk alweer vergeten hoe ook alweer. 
Vanavond nog een 'kleine' afterparty in de Heuf; iets met "De Limburgse Vrienden van Dotje Live",  zal wel net zoiets zijn als de Amstel live, maar dan in Limburg. Vastelaovend wordt vast iets naar voren gehaald. 

Volgende week de uitwedstrijd in Velden. IVO is dan de tegenstander, die vandaag 1 punt overhield aan hun duel in Deurne en smacht naar een eerste doelpunt, want die hebben ze nog niet gemaakt. Laten ze dit dan ook nog een wedstrijd uitstellen, hopelijk.


Veel succes! 
Uw Razende Reporter. 
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!