Kloosterstraat 14 A
5988CK
HELDEN
tel. 077-3074041

Beste lezers, Vandaag speelde H8 de degradatiekraker tegen Irene 9. Eerder dit seizoen werd er onnodig met 3-1 verloren bij de gasten van vandaag. Wegens verschillende omstandigheden werd de talentpool van de A weer gebruikt. Kas, Yannic, Joop, Loek en Munzir bedankt heren! De voorbespreking werd al vroeg ingezet vandaag, tijdens de teleurstellende race werd de opstelling al vakkundig door Erwin in de my11 app gegooid. Dit betekende dat alleskunner Kuffy de vlag hanteerde in de 1e helft. Uithelper Joop werd door cutsnfades aka Cartier boy Tunke ingevlogen vanaf Asten, waardoor Erwin weer een extra keuzemogelijkheid had voor de opstelling. In de eerste helft golfde het spel op en neer, beide teams kwamen niet tot echte kansen. Munzir verzuimde om de score aan Heldense zijde te openen, en trouwe (wannabee) supporter Bram R. Was niet echt te spreken over de prestaties van zijn flamboyante zoon. Dit resulteerde dan ook in een wisselbeurt voor Bob in de rust. In de rust werd er flink wat gewisseld, dit betekende ook dat good old Gilla in de ploeg kwam. In de 2e helft had h8 de overhand en werden er verschillende kansen om zeep geholpen door Returned Gilla. In de 65e min was het dan toch Gilla die mocht aantekenen voor zijn 2e doelpunt van het seizoen. H8 miste nog een aantal kansen om de voorsprong uit te bouwen en Bob werd weer ingebracht om de structuur in de verdediging te herstellen. Prima fluitende arbitro vond het niet nodig om extra tijd bij te trekken en zo werd de eindstand op 1-0 bepaald. Eerste overwinning en meteen de eerste clean sheet ooit voor de heren van h8.( Niet meer waargenomen door wannabee fan Bram R.) Dit werd rijkelijk gevierd in de kantine en daarna in de pool. Ondertussen werd ook alvast de naam voor het kind van aankomend vader Mr. Koledoye bepaald. Volgende week speelt H8 de nu al bijna kansloze pot tegen Bree 6, waar thuis nog verassend een punt werd gepakt. Zal het nu waarschijnlijk vissen worden.
P.s. Irene 9, we zien het vat bier wel verschijnen!