5951NJ
BELFELD
tel. 077-4751447

Beste Lezers,
Iets later dan gepland, maar op aanvraag van mening kinder dan toch n verslag van de degradatiekraker tegen Belhamel 3. Peutinho jr, Joey, Melle en Anoniem (Lees Tristan) kwamen ons uithelpen vandaag. Pizzamagnaat kon zijn vorm van de kermis helaas niet vasthouden vandaag. Zelfs wannabee supporter Bram R kwam het ensemble aanmoedigen vandaag, dat moest wel goed gaan. De eerste helft was zoals vooraf verwacht; dramatisch. Hollie besloot om de arbitro als schietschijf te gebruiken. En Bob had de Mallorcaparty nog in de ogen, want hij ging hopeloos onder een vuurpijl door. Dit betekende een 1-0 achterstand bij rust. In de tweede helft moest H8 proberen om de rug te rechten, echter kreeg het equipe van Erwin al vroeg in de 2e helft een onnodige goal tegen. Keeperke en Len besloten om elkaar maar gewoon stom aan te kijken in plaats van de bal weg te werken. 2-0. H8 was ietwat ongelukkig vandaag en Arbitro van dienst had een mooie bril op van Belfeldse makelij. Uit een corner kwam het achtste terug in de wedstrijd. Het was overigens zeker niet Melle (met det sexy BUUKSKE) die de goal op zijn naam kreeg. In de slotfase was het Ali die niet wilde scoren en daardoor kwam de eindstand op 2-1 voor Belhamel. Melle kreeg het nog aan de stok met Mike v Duinen en Bram R liet zien dat hij een echte fan is en ging nog mee zuipen, wat een Topper! We sluiten het verslag af met een mooie quizvraag. Waar kwam het schot van Ali terecht? (op 3m van open doel). Het Juiste antwoord krijgt een gratis kop koffie van Bramreijnenfanaccount (hoop ik).