6041AE
ROERMOND
tel. 0475-480973

Zaterdag 9 oktober stond de wedstrijd tegen Sportclub Leeuwen op de planning.

Na een zeer duidelijke en felle speech van Joop na de training die op donderdag had plaatsgevonden, hoopten we dat iedereen fit en gemotiveerd zou komen opdagen, echter bleek dat onze keeper Niels niet aanwezig kon zijn en kregen wij versterking van keeper Jori. Bij de opdaging voor wedstrijd bleek al snel dat Jens Dumoulin de weg kwijt was geraakt en moeite had om thuis te komen die zelfde nacht, daarom kregen we ook versterking van Lars Pauwels en Koen Janssen.

In het eerste gedeelte van de eerste helft kwamen we al snel op een 1-0 voorsprong die later nog ietsje hoger werd met een 2-0 voorsprong. Echter wist sportclub leeuwen na de 2-0 al gauw de 2-1 en de  2-2 te maken.  Een klein half uurtje later gingen we de rust in met een 3-3 tussenstand.

Na een mooie speech van de trainers en een beetje ranja gingen we terug het veld op. Maar helaas wist sportclub leeuwen hier snel de 3-4 te maken. Op dit moment dachten de trainers dat het tijd was voor een monster wissel.                                                                                              Ze zagen namelijk dat Jens intussen weer nuchter was en tijd heeft gehad om bij te kunnen slapen. Echter bleek sport leeuwen zelfs na deze fantastische wissel het nog steeds in zich te hebben om te kunnen scoren we kwamen namelijk op een 3-5 achterstand te staan.              Maar niet getreurd helden bleef vechten voor de overwinning ern wist al snel genoeg de  4-5  te maken. Na de kleine terugslag op sportclub leeuwen kwam het zonnetje even om de hoek kijken, hier bleek de verdediging met name veel last van te hebben. De verdediging kon namelijk niks zien. Helaas wist Sportclub Leeuwen hier gebruik van te maken en maakten ze de 4-6 Uiteindelijk wisten wij wel nog een keer te prikken en kwamen op een 5-6 einstand te staan.