R. van der Sterren

Het is zaterdag 19-3-2022 en helden A3 moet voetballen FC Roerdalen A1.

Het begon allemaal bij opdaging van de spelers, hierbij bleek dat Luuk niet helemaal fit was.
Luuk bleek namelijk donderdag al van de trap te zijn gevallen en had hij hierdoor last van zijn rug. Even later in het kleedlokaal vertelde Delano ons dat wij vandaag niet in het blauw zullen spelen omdat roerdalen een blauw met zwart tenue heeft. Hierdoor speelden wij vandaag in het rood. Wat door de meeste niet in de smaak viel.

De wedtrijd is begonnen en er stond een erg harde wind waardoor Tristan in de 25ste minuut net het doel van de tegenstander weet te missen. Even later in de 32ste minuut beslissen de trainers dat het tijd is voor de 1ste wissel, Stan mag gaan spelen en komt meteen aan de bal hierbij wordt gelijk een overtreding gemaakt op Stan waardoor helden een vrije trap krijgt die Tristan wederom mag nemen, helaas gaat deze vrije trap ook mis doordat er weer een flinke rukwind komt opzetten. weer even later in minuut 44 weet FC roerdalen helaas de 0-1 te maken en gaan we met een achterstand de rust in.

De 2de helft begint en de trainers van helden komen al snel met een wissel. In de 50ste minuut komen namelijk Stan Joey en Noud in het veld. er gebeurde een tijd helemaal niks. waardoor onze trainers besloten dat het weer tijd is een wissel. ze vonden dat het tijd was voor terminator Luuk. Dus in minuut 65 is het tijd voor Luuk om weer het veld op te gaan.
Helaas bleek dit vooral aanvallend nog niet genoeg effect te hebben dus was het tijd voor nog een wissel zo komt Daan in minuut 75 weer aan het spelen inplaats van Koen en even later mocht Tristan ook weer spelen op de plaats van Jens doordat hij teveel last heeft van zijn heupen door het salsadansen. Maar helaas ook dit bleek niet genoeg te zijn, FC roerdalen wist namelijk in minuut 88 nog de 0-2 te maken door een corner die binnenwaait door die klote wind en de keeper verblind werd door die klote zon. Waardoor de eindstand van 0-2 beslist was.