Det is dea Lupse van de Houtimport! - vv Helden

Det is dea Lupse van de Houtimport!

Det is dea Lupse van de Houtimport!

Bieslo 3 (zon)

1 - 4

vv Helden 7 (zon)

Competitie

6e klasse 18

Datum

27 november 2022 11:00

Scheidsrechter

J.J. Timmermans

Accommodatie

Sportpark De Solberg
Sint Antoniusstraat 17
5954NA
BEESEL
tel. 077-4741003

Bieslo 3 - VV Helden 7
27-11-2022, 11.00


Daag Meadjes, na een weekendje rust mochten de heren van Helden 7 gister weer eens laten zien waarom zij het officieuze vaandelteam van Helden zijn. Een potje ballen tegen de draken oet Beeesel stond namelijk op de planning. Dit keer was de pool wel open om 9.45 voor een kop koffie en de eerste sjeale wazel van de dag. Het weer was niet heel erg lekker gister maar dat mocht de pret niet drukken. Om mee te doen met de echte mannen moest vandaag gewonnen worden, lekker weer of niet. We moesten helaas onze kapitein Roestige Remco missen in verband met de kerstbomenbusiness van Leike Hillen. Buiten dat onze Sjongelong in de tussentijd vader is geworden van Lieke! (!), proficiat nogmaals, was er weinig nieuws in het sjoene Dörp. Stan vLier, de speler die al weken ligt te kweake dat hij gaat scoren, had zaterdag wel gescoord via tinder! (zie foto) Met weer een goeie portie slechte zin trotseerde we de maas weer eens en reden we aan naar Beesel. Ook Sharon was er weer vanaf het begin bij, dan heb je wel echt weinig te doen op zondag denk ik dan... Maar evegoed wel leuk dat je er bij bent! Aangekomen in het Drakendurp zagen we tot onze verbazing dat H5 ook moch aantreden in Beesel, zij hadden helaas (weer) geen volle selectie, dus de vraag of wij er (als het nodig was) eentje wouden afgeven. Tijdens het omkleden hebben we weer wat dingen gezien die geen een mens had mogen zien. Jilles de luxepoes uit Haelen heeft een ware deurmat meegenomen om zijn voeten warm te houden, en Black Mamba had al zijn voetbalspullen al aan onder zijn spijkerboks, det deje wea in de F al nimmer... Achja ieder zijn ding. In de kantine werd er al vol gediscussierd over de bestemming van het volgende teamweekend, werd het Polen, Spanje, Willingen of toch Bratislava?? De keus was snel duidelijk toen Sharon een filmpje van haar vakantie in Benidorm uit de kast trok. Na het zien van de Sexy Darth vader Segway Sex Show met Martin en Tatjana waren we verkocht (vraagt u zich nu af: waarom gaat Sharon naar dit soort feestjes? ik weet het zelf ook niet). Nu dat ook weer beslist was konden we aan de gang op het veld. Na een best wel prima warming up waarin Brocante bomen om aan het duwen was, en Snorbert inspiratie haalde uit de warming up van H5, kon het spelletje beginnen.

De eerste helft begon en we hadden de eer om de draak van Beesel als scheids te hebben vandaag! Deze scheids met roots in Helden (als ik BSD moet geloven) had de moeite genomen om zo vroeg uit bed te komen om ons te fluiten, dank daarvoor. We begonnen de wedstrijd eigenlijk best wel sterk, met een snelle voorsprong. In de 13de minuut wisten de 2 verse pappa's van het team een goal te forceren, Jilles met een prachtige bal op Creem, die op zijn beurt weer de bal in het net kopte, 0-1 hoppa gaas. Blijkbaar moeten we allemaal maar eens bomen gaan omduwen in de warming up. Voor de rest was de eerste helft niet heel denderend, voetballend waren we wel beter maar we dachten al dat we hadden gewonnen na de 1-0. Dit resulteerde in de 1-1 in de 33ste minuut, we moesten er weer tegenaan!! Het niveau in de dugout was gelukkig ook heel belabberd, dus de dagelijkse portie onzin hadden we er al vroeg op zitten.

In de rust hebben we kunnen genieten van een lekkere Primus Pils, lekker pilsje niks van te zeggen. Na dit glas geluk gingen we weer terug naar het veld om het varkentje eens te wassen, want we moesten vandaag winnen. Creem was de "gelukkige" die op de bank bij H5 mocht gaan zitten. Tijdens de eerste minuten hadden we eigenlijk al een penalty moeten krijgen door een handsbal van Beesel, maar de scheids vond dit niet nodig. We moesten zelf aan de slag dus ging ijzeren Thijs weer eens op avontuur richting dat stuk alluminium. En ja hoor, Ijzeren verzorgde met een prachtige goal de 1-2 in de 53ste minuut. Niet veel later kreeg Boney de bal ook op zijn slof na een actie van Max van lier, die zorgde voor de 1-3. De draak van Beesel had wel moeite met de grensrechters, waar Snorbert altijd netjes en fair vlagt, kon zijn tegenspeler van Beesel nog wel eens op de cursus, want manman dat was niet best. Black Mamba Beeks gaf de broekie van Beesel nog even een vittige panna, en toen stond de volgende goal weer op de planning. Dit keer Max van Lier zelf die de bal in het net werkte, 1-4 bam. Beesel deed nog een poging voor een comeback door Wesley Sneijder in het spel te brengen, maar dat mocht allemaal niet baten. Onze beeks wist zelfs nog de bal van de lijn tegen de lat te kuppen om een tegengoal te vermijden, lekker Beeks. Hij moest na de wedstrijd wel direct gaan omdat zijn andere team (Ghana) vandaag weer moet aantreden voor het WK, Hup Beeksie! Dit waren dan ook de 90 minuten fysiek spel, dus we konden met een opgeheven hoofd aan de 3de helft beginnen. 

Na een welverdiend ontbijtje zijn we weer eens bij Dannel van de Pool gaan zitten voor wat lekkere alcoholische versnaperingen. We waren met zoveel man dat Hille en Herm moesten bellen om met elkaar te kunnen praten. Na heel wat verhalen over vanalles en nog wat zat de stemming er goed in en kon de echte onzin verteld gaan worden. Geruchten gaan namelijk dat Dave Horsten de zingende Barmannen heeft afgezegd na een matige opkomst afgelopen vrijdag. Max van Lier werd nogal handtastelijk bij Brutus na een aantal pilskes, en Sharon heeft samen met Wagner al een duet voorbereid voor de vittigste 3de helft van het jaar (wordt vervolgt). Herm had na een sloerdige 55 pils ook een mooie opmerking over Max: "Ik vroag mich vaak zat af wat duit hea, mer hea duit t toch", dit is nou echte poëzie. Na de wedstrijd van Spanje - Duitsland zijn we dan toch maar naar de Sphinx gegaan, omdat de Tram WEER te vroeg dicht was. 

Ik wil graag jullie aandacht nog heel even vragen om het te hebben over het feest van het jaar: Namelijk de Segway Star Wars Sexparty volgende week bij Hozy Cozy! Nee grapje, ik heb het natuurlijk over de 3de helft matinee EXTRAVAGANZA met Helden 7 bij Hozy Cozy 4 december!!!!! Met artiesten zoals Luuk Wagner, Max Oosting, Tiny en Boney en DJ Briene! Kom dat zien! Geruchten gaan dat de goedheiligman hemzelf ook wel eens langs zou kunnen komen...

- De Romige Reporter

PS. Ik heb vanalles geprobeerd, maar ik kan geen filmpjes erin zetten, helaas...
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!