Zwaarbevochten maar verdiende overwinning

Kloosterstraat 14 A
5988CK
HELDEN

Helden begon op deze mooie zaterdagmiddag erg sterk aan de wedstrijd. Met name op het middenveld werd keer op keer de vrije man gevonden. Dit overwicht duurde zeker 20 minuten en werd uiteindelijk maar vertaald in 1 doelpunt; na matig uitverdedigen van de kant van Neer kon Helden goed druk zetten waardoor de bal uiteindelijk voor de voeten van Mark Hermans belandde wat resulteerde in de verdiende voorsprong. Helaas kon Helden niet doorpakken en kon het ook niet lang genieten van de voorsprong. Neer maakte de gelijkmaker na een fraaie steekpass door het centrum.

Na de ranja (het was toch te warm voor thee) werd de wedstrijd wat rommeliger maar kon Helden wel uitlopen naar 3 - 1 en leek er weinig aan de hand. Hassan maakte een zeer fraai doelpunt en Boele kon na een snelle uitbraak en een assist van diezelfde Hassan ook een doelpunt op zijn naam schrijven. Bij Neer spelen echter zeer bekwame voetballers en dat werd tentoongesteld toen Maurice Graef van zo'n 20 meter onze doelman wist te verschalken via een bekeken stift.