Wederom zesklapper voor Zoefiecup

Kloosterstraat 14 A
5988CK
HELDEN

Een druilerige zaterdagmiddag, maar een kraker van een affiche. Vandaag stond de wedstrijd tegen Meijel op het program. De enige ploeg waar we dit seizoen van hadden verloren (2-0). Revanche tijd dus, met een ontketend Helden in bloedvorm aan de aftrap.

De wedstrijd begon chaotisch. Er lag veel ruimte op het veld en de organisatie was ver te zoeken. Toch kreeg Helden enkele dotten van kansen. Onder andere René maakte goed gebruik van zijn snelheid en ging alleen op de keeper af, maar vergat te scoren. Dat was meteen ook het laatste wapenfeit van René die geblesseerd plaats nam op het bankje. Snel herstel toegewenst René. Boele nam zijn plaats in en had slechts enkele minuten nodig om de aalvlugge Ralf te lanceren. En dan weet je het wel, 1-0. Wel lekker na zoveel kansen gemist te hebben. Daarna kabbelde het spel weer even voort, totdat Hassan een lange bal op waarde schatte en ineens het doel onder vuur nam. De keeper leek verrast en kon de bal niet stoppen. 2-0 en tijd voor thee.

In de rust hadden we het niet veel over voetbal. Er werd trouwens wel gezegd dat we er nog niet waren... dat zeggen we meestal in de rust.

In de tweede helft was het overwicht meteen voor Helden, maar doelpunten maken bleek gewoon lastig deze middag. Gelukkig gold dat voor Meijel ook. Toon van Meijel kreeg een dot van een kans om de 2-1 te scoren, maar produceerde een afzwaaier. Het zat er simpelweg niet in voor ze. Een kwartier voor tijd vond Hassan het welletjes en maakte de 3-0. Hiermee was de wedstrijd wel gespeeld. Boele zorgde voor het slotakkoord door de 16e opgelegde kans hoog over te schieten. Scheidsrechter JP vond het toen welletjes en maakte een einde aan de wedstrijd.