Verzet van Grashoek in eerste helft gebroken

Grashoek Vet

30 maart 2024 17:00

Sportpark Kerkeböske
Kloosterstraat 14 A
5988CK
HELDEN

De veteranen van Helden hebben vanmiddag wederom goede zaken gedaan. Grashoek begon sterk aan de wedstrijd en was bij vlagen zelfs de bovenliggende partij. Dit was echter van korte duur; nadat Helden op een 1-0 voorsprong kwam, liep het snel uit naar 4-0. Er werden veel kilometers gemaakt op het middenveld en met name de aanvallende acties van wingback Richard waren opvallend te noemen.

Na de thee kwam Helden niet meer toe aan het creëren van kansen. Grashoek verdedigde compact en georganiseerd en Helden wist er niet doorheen te breken. Er waren enkele mogelijkheden maar echte kansen bleven uit. Totdat Raaf via een fraaie steekbal Hassan vrij voor het hok zette: 5-0. Het slotakkoord was nog wel voor Grashoek via een fraaie knal in de onderhoek. Na afloop was er nog discussie over vermeend buitenspel maar Rodger was overtuigd. Geldig doelpunt.

8 punten voor de Zoefiecup. Niks mis mee. Volgende week een welverdiende rustdag om ons daarna op te maken voor de kraker in de veteranen klasse: Kepel - Dörp.