Fabelachtige eerste helft in Kepel

Wilhelminastraat 11
5981XW
PANNINGEN

Helden mocht vanmiddag op bezoek bij Panningen laten zien waarom het bovenaan staat. Met een absolute wil om te winnen begon Helden ook ijzersterk aan de wedstrijd. Panningen kwam eigenlijk op alle fronten tekort. Na een minuut of 10 werd de score geopend in het voordeel van de Heldenaren. 0-1. Daarna bleef het spelbeeld hetzelfde en braken de Hassan hattrick minuten aan. We gingen aan de thee met 0-4.

De tweede helft veranderde de wedstrijd volledig. Helden leek de controle kwijt en kwam maar heel moeizaam in de 16. De thuisploeg wist echter ook niet heel gevaarlijk te worden waardoor Knip uiteindelijk een zeer rustige middag beleefde. De wedstrijd doofde langzaam uit en de stand met rust veranderde niet meer.