vv Helden Outfit

Sinds aanvang seizoen 2010/2011 is vv Helden overgegaan op uniforme kleding voor alle jeugd- en senioren teams. De keuze is toen gevallen op het merk Hummel, een merk dat geïmporteerd wordt door het bedrijf Deventrade.
Naast het merk Hummel voeren ze ook de merken als  Derbystar, Select, Reece, Monta en Stanno.

Augustus 2015 is er een nieuw contract afgesloten met Deventrade voor de duur van 6 jaar. Dit contract kwam dit keer tot stand dankzij en via Sport2000 De Bruijn, tevens de exclusieve dealer voor vv Helden de komende 6 jaar. Naast ’t contract met Deventrade werd er met Herman de Bruijn een 6 jarig contract afgesloten welke Sport2000 De Bruijn gedurende deze termijn als VIP sponsor aan vv Helden verbindt.

Natuurlijk kunnen leden zelf naar Sport2000 De Bruijn om materialen in te kopen. Een andere optie is online te shoppen. Bij online bestellen (kan 24 uur per dag, 7 dagen in de week)  kunt u tevens aangeven of er bedrukking nodig is. Bestelde materialen worden afgeleverd bij sport2000 De Bruijn, alwaar de evt. bedrukking plaats zal vinden. U als klant wordt door sport2000 de Bruijn geïnformeerd als u bestelling klaar ligt om afgehaald te worden. Over alle online bestellingen krijgt vv Helden nog een bonus uitgekeerd van 6%

Klik op logo hieronder om naar de online webshop te gaan.