Het seizoen is pas net begonnen en traditiegetrouw organiseerde de TC aan het begin van het nieuwe seizoen een kaderavond, die op vrijdagavond 15 september plaats vond. De opkomst was groot. Ieder team had minimaal 1 leider afgevaardigd en van menig team was het voltallig kader gekomen. Aan bod kwamen diverse sprekers. Zo werd er een live presentatie gegeven over het gebruik van de digitale spelerspas en wedstrijdformulier, werd er iets verteld over gras versus kunstgras en waarom welke keuzes gemaakt zijn. Ook werd het thema blessures besproken door fysiotherapeut Jan Bouten van Fysio Helden. Al met al weer mooie prestentaties waar aandachtig naar werd geluisterd. Uiteraard werd er na de bijeenkomst nog ‘even’ een derde helft georganiseerd. De TC kijkt terug op een zeer geslaagde avond en dankt alle kaderleden voor de goede opkomst en wenst iedereen een sportief en mooi seizoen toe.

Ruim 40 kaderleden luisteren aandachtig naar de eerste presentatie van de avond.