Lidmaatschap vvHelden

Voordat er een aanmelding wordt gedaan kan men het beste eerst contact opnemen met de volgende contactpersonen.

Voor kinderen geboren na 2010: Irma Janssen, 06-48787427, alex_irma@hotmail.com.
Voor kinderen geboren tussen 2007 t/m 2010: Roy van Breukelen, 06-20596214, romarjo@live.nl.
Voor kinderen geboren tussen 1999 t/m 2006: Shurell Wilson, shurellwilson@gmail.com.
Voor senioren: Hans Keiren, 06-15382442, h.keiren.limbo@hetnet.nl.

Aanmelden kan alleen schriftelijk, daarvoor hebben we twee inschrijfformulieren. Een inschrijfformulier voor senioren, geboren in 1998 of eerder, en een inschrijfformulier voor jeugd, geboren in 1999 of later. In dit laatste formulier vragen we ook wat informatie van de ouders.

Let op!! Opgeven tijdens het seizoen kan betekenen dat er geen plaats meer is om opgesteld te worden in een team. Dit is ter beoordeling van de TC.

Formulier voor senioren klik – hier

Formulier voor jeugd klik – hier

Voor iedereen geldt dat men eerst een aantal proeftrainingen mag volgen voordat men zich definitief opgeeft.
Door het invullen van het aanmeldformulier gaat men akkoord met de contributie.
De contributie zal elk jaar geïnd worden in augustus (50%) en in januari (50%).

Het bankrekeningnummer van vv Helden is NL02RABO0120792567

Hebt je vragen over contributie neem dan contact op met:
Jan Teeuwen
Karthuizerstraat 2
5988 AS Helden
Tel. 077-3075581 of jan.teeuwen@home.nl.

Afmelden moet via het op de website te downloaden formulier (klik – hier –) en dient voor 1 juni te gebeuren. Bij afmelden na genoemde data is voor het eerst volgende jaar contributie verschuldigd. Afmelden bij alleen de leider/leidster van het betreffende team is niet voldoende!

Leden zijn verzekerd via de KNVB. Daarom verplicht vv Helden alle kaderleden om lid te worden. Iemand die alleen als vrijwilliger actief is betaalt 14 euro per jaar en is daardoor KNVB lid! Dit bedrag gaat overigens geheel naar de KNVB.