Nieuws

Nieuws

Mededelingen

Vrienden van vvHelden

Als trouwe supporter van vvHelden kunt u lid worden van de “Vrienden van vvHelden”. Dit is een frisse (nieuwe) beweging binnen vvHelden welke is opgericht in 2017 en de opvolger is van de “Club van 50”.

De eerste teams staan alweer te popelen om te gaan trainen, bij deze het 1e trainingsschema van het seizoen. Door
Meer lezen
Sleutels voor kleedlokalen/washok, doelen en ballenrek kunnen door 1 leider van het team opgehaald worden in de kantine
Meer lezen
De indelingen van de vrouwenteams van SVO Sporting Peel en Maas zijn intussen bekend. De VR1 en VR3 spelen hun thuiswedstrijden in Helden, VR2 speelt zijn thuiswedstrijden in Egchel.
Meer lezen
18 augustus 2018 18.00 uur Sp.Irene 1 – Helden 1 18.00 uur RKSVO 2 – Helden 2 21 augustus 2018 20.00 uur Helden 1 – RKSVO 1 25 augustus 2018 Lindeboom – Cup in Helden 18.00 uur Baarlo 1 – Kessel 1 RKSVN 1 – Helden 1 18.50 uur Kessel 1 – Helden 1 Baarlo
Meer lezen
Voor achter de bar en in de keuken van vv Helden zijn wij op zoek naar personeel. Spreekt dit je aan en wil je deel uitmaken van ons team bij de gezelligste kantine uit de regio neem dan voor nadere info contact op met Judith Schatorie (judithschatorie@gmail.com) of Ron v.d. Voort (ronvdvoort@kpnmail.nl).
Meer lezen
Beste voetballiefhebbers, Het zit er weer op. Een WK met slechts 1x een 0-0 wedstrijd, met het op een na meeste aantal doelpunten en met een tiener als doelpuntenmaker tijdens een WK-finale als waardig opvolger van Pelé. De eindstand heeft toch nog het een ander op zijn kop gezet met een verrassende winnaar; Francesco Totti
Meer lezen
Bij deze de voorlopige indelingen voor de senioren voor het komend seizoen. Jullie kunnen
Meer lezen
De KNVB heeft de competitie-indelingen bekend gemaakt, zoals verwacht komen de blauw-witten in de 3e klasse C met de derby’s tegen Baarlo en MVC’19.
Meer lezen