• Op zaterdag 9 juni (75-jarig jubileumweekend) wordt de jeugdslotdag georganiseerd.
    Alle jeugdteams doen hier aan mee (dus niet inschrijven voor toernooien s.v.p.).
  • Op 6 april is het sportgala waarvoor ons dames 1 team is genomineerd.
    Aanmoediging van onze dames is welkom. Extra kaarten kunnen nog worden besteld.
  • In mei 2018 gaat de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van start. Alle gegevens op de site van personen moeten beschermd en beveiligd worden. Dit gaat gebeuren via een stappenplan van de KNVB.
  • Het Peel en Maastoernooi dat dit jaar gepland stond in de voorbereiding van het nieuwe seizoen gaat niet door vanwege het geringe aantal inschrijvingen.
  • Onlangs zijn we in de kantine gestart met het gebruik van het nieuwe kassasysteem.
  • In de rust van de wedstrijd Beringe 1 – Helden 1 op 8 april wordt een demonstratie loopvoetbal gegeven door vertegenwoordigers van beide verenigingen.
  • Openingstijden kantine op doordeweekse dagen:
    Dinsdag van 20.00 – 22.00 uur
    Donderdag van 19.00 – 24.00 uur
    Vrijdag van 20.30 – 24.00 uur.