vvHelden is al jaren partnervereniging van VVV Venlo. Om dat partnerschap nog eens extra te benadrukken staat de jeugd van vvHelden centraal in de pauze van de wedstrijd VVV – Excelsior op zaterdag 10 maart. Dan zullen 5 jeugdspelers van onze club meedoen aan het spel “latje trap”. Uit de voorselectie zijn 8 spelers gekomen in de leeftijd JO12 en JO13. Op maandag 5 maart zullen zij onderling uitmaken wie van hun mee mag gaan doen aan dit evenement. Voor de 3 afvallers zal dat even een telleurstelling zijn, maar zij kunnen in ieder geval mee naar Venlo om hun teamgenoten aan te moedigen. Natuurlijk kunnen er nog veel meer leden van vvHelden mee. Voor alle leden van vv Helden geldt voor deze wedstrijd een gereduceerd tarief (alleen bij vooraanmelding via de club) en een parkeerplaats op het VVV terrein (wel zo prettig). Wil jij er ook met je teamgenoten bij zijn? Organiseer dat dan met je team en trainers. Van belang is dat je zelf voor vervoer zorgt. De trainers kunnen voor meer informatie of om de bestelling door te geven contact opnemen met Roy van Breukelen. Het liefst zo snel mogelijk natuurlijk. Het is het leukst als heel Helden bij elkaar in het vak kan zitten.