Dames- en meidenvoetbal weer in de lift !!

Gisteren, 18 juni 8:15  VV Helden is sinds haar besluit om het dames- en meidenvoetbal zelf te organiseren druk bezig met alle voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. We zijn trots dat we jullie kunnen vertellen dat de voortgang veelbelovend is. meer »

Primeur op de vrijdagavond!!

16 juni 14:45  Voor de eerste maal in de historie neemt vv Helden deel aan een KNVB-competitie op de vrijdagavond. Aan Helden VR1 18+ de eer om het komend seizoen het balletje vrijdags te laten rollen. Voor velen is deze competitie nog een blinde vlek, daarom een tweetal infographics om iedereen wat bekender te maken met deze competitiemeer »

Voorlopige indelingen senioren

15 juni 22:00  Bij deze de voorlopige indelingen voor de senioren voor het komende seizoen. Bij de mannen zitten we dit jaar wat ruimer in de spelers dan voorgaande jaren, over Helden 9 mag de voorzitter echter nog wat langer dromen. Voor de eerste maal in de historie van vv Helden hebben we nu een team op de vrijdagavond, Helden VR1 (7x7), welkom (terug) dames.meer »

Voorlopige indelingen jeugd