Home - vv Helden

Met korting naar PSV - Emmen woensdag 8 februari

24 januari 10:30  PSV neemt het in de achtste finale van de TOTO KNVB Beker op tegen FC Emmen. Het duel wordt gespeeld op woensdag 8 februari om 18.45 uur in het Philips Stadion. Speciaal voor alle leden van vv Helden is er een actie. Ieder lid kan tot en met 30 januari voor slechts € 10,- tickets bestellen voor het bekerduel.meer »

De razende on Tour: "Heimwee"

22 januari 12:45  Het is januari, hartje winter. En gelukkig wintert het ook een beetje dit jaar, zo houden we onze seizoenen nog een beetje in stand. Toch zou er alweer gevoetbald moeten worden als we de KNVB moeten geloven. Hoe dan? Fase 1, fase 2, 3, 4.... ik houd het niet meer bij... meer »

Fantastisch eindbedrag Movemberactie!!!

10 januari 18:45  Afgelopen zaterdag op de nieuwjaarsreceptie van vvHelden mocht de organisatie van Movember het eindbedrag bekend maken van de inzamelingsactie.meer »

MO20 bereidt zich voor op 3e fase.

9 januari 22:30  Terwijl we nog midden in de winterstop zitten, zit de MO20 niet stil en werken zij door aan hun conditie. Daarvoor gingen zij met zijn allen naar sportschool Balance waar zij een spinningsles kregen van John Paulissen. meer »

Prins Mees d'n 1e en adjudant Tren

7 januari 10:00  Tijdens het Jeugdprinsoetkome mochten we weer 2 jeugdleden van vv Helden toejuichen. Mees Verkoeijen van de JO19-2 en Tren Wilms van de JO17-2 zullen de jongere Kuuskes met schwung door de dolle vastelaovesdagen leiden. Proficiat namens de hele vv Helden familie, Mees d'n 1e en adjudant Tren!meer »

REMINDER: Info-avond blessures i.s.m. Fysio Helden