Enne gójje mins blieft altied laeve…

27 november 12:15  Donderdag avond bereikte ons het verdrietige nieuws dat onze Jan, de fysioman plotseling is overleden. We zijn er kapot van. meer »

VoetbalTV is nu USPORTFOR

25 november 16:45  We hebben maar even mogen genieten van voetbalTV en door een wirwar aan AVG-regels hebben we vanaf augustus 2020 geen beelden meer mogen uitzenden.meer »

Pietenspektakel op Kerkeböske

24 november 16:00  Na een jaartje afwezigheid brachten de Pieten weer een bezoek bij de trainingen van de allerkleinsten van de club. Enkele foto's ter impressie.meer »

Schitterend resultaat Rabo ClubSupport!!

15 november 18:00  Afgelopen week kregen we het resultaat binnen van de Rabo ClubSupport actie.meer »

De Razende on Tour: In gesprek met onze huisfysio: Jan Bouten

14 november 11:15  Na 2 gebroken seizoenen is het het nieuwe seizoen in aug/sept volop uit de startblokken gekomen. Met alle gevolgen van dien. De ene blessure na de andere volgt zich op. Daarom zocht de Razende contact met onze 'huis' fysiotherapeut en ging met hem in gesprek. meer »

Trainingskamp Estland succesvol verlopen