Voorbeschouwing weekend

22 februari 19:45  Het blijft sappelen met het weer en intussen hebben de velden deze week weer de nodige liters water moeten slikken, dus vrinden, de velden zullen er dit weekend waarschijnlijk niet rooskleurig bijliggen.meer »

Vrijwilligersavond zaterdag 9 maart

15 februari 18:15  De jaarlijkse vrijwilligersavond is dit jaar op zaterdagavond 9 maartmeer »

In memoriam: Max Steinmann

8 februari 16:45  Max, onze sterspeler ⭐ Een kei in dribbelen, schieten en scoren. Altijd grappig en met een gezonde portie ondeugd. Een echte aanvaller, met veel goals tot gevolg. Snelle 'kabouter', wat was jij eager. Wat hadden we graag langer van je genoten. Mark, Victoria, Tim en Zoë, Heel veel sterkte met dit immense verdrietmeer »

Gedenkmoment

6 februari 20:15  Vanavond was er voor de jongere jeugd en ouders de gelegenheid om even samen te zijn in de kantine ter nagedachtenis aan Max Steinmann. meer »