De Razende On Tour: "In gesprek met Bjorn Vondenhoff"

26 mei 14:00  Wat een seizoen was dat... een om niet snel meer te vergeten. Bjorn Vondenhoff draaide een 3-dubbel programma dit seizoen en hoe... Reden voor mij om hem na zijn seizoen op te zoeken en terug te blikken, maar ook vooruit te kijken...meer »

JO10-2 bezegelt titel met monsterscore

25 mei 17:45  Door een 18-8 overwinning op Bevo JO10-1 wisten onze jongens de titel te grijpen. Proficiat leiders en spelers!!meer »

BEDANKT !!

24 mei 8:30  Gisteren speelden ons 1e damesteam haar laatste (thuis) wedstrijd van het seizoen. De wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel. Voor een aantal speelsters/staf was dit de allerlaatste. Zij werden in de bloemetjes gezet meer »

Grijpt VR18+-1 vrijdag ook de kampioensschaal?

23 mei 10:45  Voor de VR1 belooft het vrijdag een spannende strijd te worden. Drie teams kunnen nog de titel pakken. We wensen de dames veel succes!!meer »