Home

Home

Uit de bestuursvergadering

15 september 21:00  Info van het Bestuur BV 9 september 2021 • Voetbal TV binnenkort weer in de lucht. Ons camerasysteem heeft er een poos uitgelegen omdat de organiserende partij dit systeem niet meer mocht toepassen vanwege de AVG-regelgeving. Inmiddels hebben we met een nieuwe partij (Usportfor) een contract ondertekend zodat we op zeer korte termijn onze wedstrijden weer digitaal kunnen delen. De kosten worden gedekt door de resterende sponsoring (die nog open stond van ons traject met Voetbal TV.) • Benefietwedstrijd voor sv Panningen wordt op 27/28 mei in Panningen afgewerkt. • Sponsoring: o KAPE arbeidsbemiddeling: shirtsponsor van MO19-1 o Deco beton: shirtsponsor JO11-1 • Volgens de nieuwe richtlijnen zit er nu ook statiegeld op de kleine plastic flessen. Ondanks de gestegen kosten, handhaven we de huidige prijzen. Er zijn inzamelbakken geplaatst. Klanten die flessen inleveren, krijgen dus geen statiegeld terug. • Voor de Stichting Wensambulance is het initiatief genomen om de eerste 2 competitieweekenden met de pet rond te gaan en, incl. de opbrengst van de lotenverkoop van de 1e wedstrijd van Helden 1, dit bedrag aan te bieden aan Wensambulance. • Jaarvergadering: Donderdag 28 oktober

92x gelezen

JO19-3 wint bekerthriller

15 september 20:30  Het is woensdag 14 september 22.06 en na een leuke pot voetbal en een onbedoelde sproei-pauze is de eindstand Helden JO19-3 - PEC'20 JO19-2 0 - 0.meer »

79x gelezen

Zoefie Cup back on track!!!

13 september 15:30  Niet alleen veel voetballers kenden een slow start naar de aanloop van het seizoen, ook Zoefie had moeite om warm te draaien. Maar hij is er weer en de strijd om de Zoefie Cup is al ontbrand. meer »

84x gelezen

Gebruik wedstrijd- en trainingsvelden.

10 september 14:45  Buiten trainingen en wedstrijden is het voor iedereen, ook leden van vv Helden, NIET toegestaan om gebruik te maken van de wedstrijdvelden 1, 2 en 3 en de trainingsvelden. Op veld 4 is er wel de mogelijkheid om een balletje te trappen daar dit een openbaar veld is. Behoudens Helden 1 dienen alle teams vanaf JO13 en hoger bij wedstrijden hun warming-up te doen op de trainingsvelden. Het bestuur

181x gelezen

KNVB vreest tekort aan scheidsrechters; aanwas dramatisch gedaald door cursusuitval

7 september 15:15  Voetbalbond KNVB vreest dit seizoen te weinig scheidsrechters te hebben om alle wedstrijden in de A-categorie te kunnen bemannen. Omdat er vanwege de coronacrisis geen cursussen waren, is de aanwas dramatisch gedaald. meer »

121x gelezen

Spek de clubkas met PLUS Gommans

5 september 10:00  Wederom een mooie samenwerking tussen onze hoofdsponsor Plus Gommans en vvHelden. Plus Gommans organiseert van zondag 5 september t/m zaterdag 13 november een unieke spaaractie: Spaar je club gezond.meer »

64x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!