Home

Home

Dames- en meidenvoetbal weer in de lift !!

Gisteren, 18 juni 8:15  VV Helden is sinds haar besluit om het dames- en meidenvoetbal zelf te organiseren druk bezig met alle voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. We zijn trots dat we jullie kunnen vertellen dat de voortgang veelbelovend is. meer »

159x gelezen

Primeur op de vrijdagavond!!

16 juni 14:45  Voor de eerste maal in de historie neemt vv Helden deel aan een KNVB-competitie op de vrijdagavond. Aan Helden VR1 18+ de eer om het komend seizoen het balletje vrijdags te laten rollen. Voor velen is deze competitie nog een blinde vlek, daarom een tweetal infographics om iedereen wat bekender te maken met deze competitiemeer »

120x gelezen

Voorlopige indelingen senioren

15 juni 22:00  Bij deze de voorlopige indelingen voor de senioren voor het komende seizoen. Bij de mannen zitten we dit jaar wat ruimer in de spelers dan voorgaande jaren, over Helden 9 mag de voorzitter echter nog wat langer dromen. Voor de eerste maal in de historie van vv Helden hebben we nu een team op de vrijdagavond, Helden VR1 (7x7), welkom (terug) dames.meer »

194x gelezen

Voorlopige indelingen jeugd

12 juni 20:15  Bij deze dan de voorlopige indelingen van de jeugd. Het heeft wat langer geduurd dan we ons hadden voorgesteld, het was weer een hele puzzel.meer »

529x gelezen

Zomerstop vanaf maandag 28 juni

11 juni 13:45  Met ingang van maandag 28 juni is Sportpark Kerkeböske gesloten. Het bestuur

86x gelezen

Wijzigingen NAW gegevens leden vv Helden

11 juni 13:45  Het afgelopen jaar zullen er ongetwijfeld leden zijn die zijn verhuisd, een ander telefoonnummer of een ander mailadres hebben. Helaas worden deze gegevens niet altijd doorgegeven. Gegevens (laten) wijzigen kan op 2 manieren.meer »

84x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!