5975VW
SEVENUM
tel. 077-4671861

Beste lezers,
Afgelopen zondag stond de laatste bekerpot op het programma, door de volgestroomde ziekenboeg moest Erwin putten uit de talentenpool van de O19-2 en O19-3, de tour wacht immers op niemand. Casa, Luuk, Jim en Munzir bedankt voor het uithelpen zondag. Helden 8 keek al na 4 minuten tegen een achterstand aan door een mooi afstandschot uit de tweede lijn, H8 loerde op de counter en kwam er een aantal keer gevaarlijk uit. Met name de parel van zuid Sudan was een plaag voor de heren van Sparta 186, H8 verzuimde te scoren, Sparta drukte in de eerste helft nog wel een keer af, ruststand 2-0. In de rust switchte het Heldense equipe van een 5-3-2 naar een 5-3-1-1 formatie. H8 gaf niet op en creëerde steeds meer kansen. In de 2e helft maakte de Parel uit zuid Sudan een schitterende treffer. H8 geloofde er weer in en ging op zoek naar nog een doelpunt, helaas kregen we hierna snel de 3-1 om de oren. Hierna kreeg wiel nog 3x een 1 op 1 kansen maar helaas stond het vizier van hem en van de rest van de voorhoede vandaag niet op scherp. Na 70 minuten was de pijp bij h8 leeg en werden er nog een aantal tegentreffers geïncasseerd, in de slotfase misten Erwin en Alie nog maar eens 2 dotten van kansen en zo bleef de score aan Heldense zijde bij 1. Eindstand 7-1 in het voordeel van de Zaerumse ezels toch blijft de uitslag geflatteerd door de vele kansen die helden toch heeft gehad. Nog een speciaal dankwoord aan de arbitro van dienst afgelopen zondag, die een puike partij fluitte. En natuurlijk aan onze aanvoerder alias Schouren alias DJ Frietpan. Die zoals vanouds furore maakte op de rechtsback positie en zijn directe tegenstander met menig actie het bos in stuurde. Volgende week begint de zware competitie tegen Kessel 3. Tot dan!