6e klasse 22

6 maart 2022 12:15

G.R. van der Steur

Beste lezers,
Het sterrenensemble mocht vandaag eindelijk weer aantreden, de kelderkraker tegen Belhamel 3 stond op het programma. Manager technische voetbalzaken Schouren en Coach Erwin hadden hun handen vol om een ploeg op de been te krijgen. Corona heeft h8 flink getroffen. Casa, Jim, Sam en Rayven werden bij de jeugd weggeplukt en zo kon er toch worden gevoetbald. Zelfs Jules de Chileen sloot na 90 min bij zijn eigen ploeg nog even aan bij het 8e. En tot slot werd ook pizzamagnaat Melle nog bereid gevonden om mee te doen. Helden 8 begon de kelderkraker dramatisch en speelde misschien wel de slechtste helft van het seizoen. Voorin werd er weinig klaargespeeld en Helden ging rusten met een 0-1 achterstand. In de rust volgde een wisseling van tactiek, zodat het 8e in de tweede helft wat meer grip zou krijgen. Helaas kreeg H8 al snel de 0-2 tegen door geklungel achterin. H8 was in de 2e helft de sterkere maar kwam niet tot veel grote kansen. Gelukkig was Rayven, normaliter doelverdediger, in bloedvorm als spits en hij scoorde dan ook de aansluittreffer voor het 8e. In de slotfase ging H8 wat oppertunistischer spelen en werd Kuffy (de man die je overal kwijt kan) als extra spits geposteerd. Dit resulteerde in de gelijkmaker voor H8, wederom via Rayven. Helden 8 probeerde het nog in de eindfase maar wist niet door te drukken. Eindstand 2-2. Helden 8 verdubbelt hiermee het aantal punten en blijft weg van de rode lantaarn. Volgende week wacht middenmoter Sparta 3, waar eerder dit seizoen met 2-0 verloren werd. P.S. Schouren maakte vandaag 0 minuten want hij vond het kijken van PSV vanaf de bank belangrijker. #maarjong

WIE STOPT HELDEN 8 MVC EN BELFELDIA IN ELK GEVAL NIET!