Beste lezers, lezerinnen en supporters van de JO15-1G,

Hoor de wind waait door de bomen, zie ginds komt de stoomboot, daar wordt op de deur geklopt, Sinterklaas kapoentje…..enz   allemaal liedjes van Sinterklaas. Want die is in deze tijd de grote baas.

Maar als het om een potje voetbal gaat,   Dan is het de bedoeling dat je deze man even overslaat.

Even vergeten die man met die mijter en die rooie cape,  En gaan voor de 3 punten aan het eind van de streep.

Gisteren In Helden hadden de heren en dame van de JO15-1G,  Er toch niet zo heel veel moeite mee

Om minimaal 1 helft voor die man in de rare cape te spelen,  En zo 2 doelpunten met de tegenstander te delen.

Een terugspeelbal maar naar wie? , Of was het een spelletje ‘ik zie, ik zie wat jij niet zie….?

De tegenstander uit Weert wist wel raad met die bal,  En maakte de 0-1 met een droge knal.

He mannen en vrouw: Dat gaat zomaar niet. En gelukkig gebeurt er al snel wat de supporter graag ziet.

Doelpunten niet 1, 2, maar drie aan een stuk. En geen ervan was zomaar geluk.

Jullie spelen gewoon erg goed. En dat geeft ons, supporters natuurlijk wel moed.

Toch geven jullie weer een kadootje aan Weert. Die de gegeven vrije trap tot doelpunt promoveert.

Toch nog billen knijpen dan?  Nee in de tweede helft laten jullie zien wat Helden kan.

En  worden er door jullie geen kadootjes meer gegeven. Wel zijn er nog 2 doelpunten te beleven.

Weer is het ED met een mooi doelpunt.  Dat Helden wordt gegund.

Ook een penalty nadat de bal met de hand is geraakt. Dat schot wordt Lars J. mooi en hard gemaakt.

Heren en dame toch weer een leuk potje voetbal.  Ik wens jullie veel succes volgende week bij Jekerdal.