MVC'19 3 (zon)

4e klasse 06

4 november 2018 12:00

Baart!!

Helden creëerde in de eerste helft weinig tot niets tegen het bezoekende 3de team uit Maasbree, tot dat Baart het op z´n heupen kreeg. Baart zette vanuit centraal achter de sprint in en kwam uiteindelijk na een pass van Moijer een op een op de keeper. Rustig en beheerst, wat hem wel toevertrouwd is, schoof hij de bal naast de keeper. 1-0 Helden, een voorsprong en die was wenselijk.

Helaas ging Helden de rust in met een achterstand en wel 1-2. Bij beide doelpunten zat Helden er niet goed bij en de 1-2 viel uiteindelijk na een onterechte penalty. Hands…..tja. Overigens krijgen beide teams ook nog enkele tijdstraffen tijdens de laatste minuten van de eerste helft.

In de rust werd het Vierde tactisch toegesproken door de trainers, waardoor er snel een 2-2 en kort erop zelfs de 3-2 gescoord werd. Twee vrijwel identieke situaties. Tim geeft tweemaal perfecte diagonale pass over de verdediging. Een keer Boonen en een keer Moijer die de bal weet binnen te schuiven.

Zo mooi als Baart de wedstrijd openende zo slecht liep het af voor Helden 4.. Na een voorzet die niet goed weggewerkt werd, kon Maasbree eenvoudig de 3-3 binnentikken. En om het verlies compleet te maken werd door Bree in de allerlaatste minuut ook nog de 3-4 gescoord. Helaas, want er had gezien de tweede helft meer ingezeten voor het vierde, zonde.

Zondag spelen een aantal van ons een uitwedstrijd in Keulen, maar daarna mag Baart laten zien dat hij ook kan schrijven en niet alleen scoren. Succes.