5926RL
VENLO
tel. 077-3828893

Beste lezers,

Allereerst een oprecht excuses voor het ontbreken van het verslag tegen Sparta, reporter van dienst weet na een zware kermis simpelweg niet meer wat er precies is gebeurd in deze wedstrijd. Ik kan me alleen herinneren dat er een speler van sparta zichzelf wat serieus nam en dat Melle hierdoor in de broek piste van het lachen. Oja en Melle had een te groot shirt aan, en ja hier zijn gelukkig beelden van.

Dan naar vandaag, op een regenachtige dag verzon iemand het om een wedstrijd om 19:00 te laten spelen in Blerick, kutidee. Door blessures en ziekte was het weer een grote bras in onze equipo. Gelukkig bood Robin zichzelf aan om mee te doen, bedankt trouwe hond. Door afwezigheid van Niels hadden we geen keeper vandaag, en er kon niet tijdig een andere keeper gestrikt worden. Daarom pakte Sjoere vandaag de handschoen op.

Op naar de wedstrijd. Het devies was duidelijk, zo min mogelijk tegenkrijgen vandaag. Helaas voor ons dacht de tegenstander dat ze een Champions League finale moesten spelen vandaag. Op alle facetten werden we afgetroefd vandaag. HBSV scoorde een aantal wereldgoals en toch ook een hele hoop kutgoals. Keeper van dienst viel zodoende weinig te verwijten, want het was over het algemeen gewoon slappe hap aan onze zijde. Daarom groot respect voor trouwe supporter BR (niet meer van BP), die het net als Sjoere 90 minuten vol hield vandaag.

Bij een 14-0(!) achterstand besloot Erwin zichzelf er dan maar in te wisselen voor de laatste 20 minuten, om nog even mee te delen in de malaise. Na goed voorbereidend werk van Gilla kon Erwin de bal binnen glijden voor de eretreffer van ons aller H8. Het slotakkoord kwam op de naam van Kpt. Kaak, die maar weer eens een helftje meespeelde. Hij schoot fantastisch raak in de korte hoek en toen vond de scheidsrechter het wel welletjes. Fun fact, Sjoere heeft meer meters gemaakt deze wedstrijd dan de scheidsrechter, aan wie dat ligt mogen jullie zelf invullen.

Zondag mogen we aantreden voor de knikkers (lees vat bier) tegen onze vrienden van Kessel. Vorige keer werd het een spannende pot die eindigde in 1-1, reporter van dienst eist dan ook topscherpte van zijn mannen! Tot zondag!

Ps. Ik hoef geen commentaar op dit verslag óf de uitslag van det misselijk jongk wat zichzelf de rossige reporter neumt.