s.v. Laar 1 (zon)

3e klasse C

4 november 2018 14:30

Onbekend

Afgelopen zondag is Helden er niet in geslaagd om Laar zonder punten naar huis te sturen. Op eigen veld ging het vaandelteam van vv Helden met 0-2 onderuit.

Voor de rust had Laar het betere van het spel. Dat resulteerde na een kwartier spelen tot de 0-1 na een knap uitgespeelde aanval. Tim Pilon kreeg na ongeveer een half uur spelen een uitgelezen mogelijkheid om de stand gelijk te trekken maar de aanvaller schoot te gehaast waardoor de doelman het schot kon keren.

Na de rust namen de Heldenaren het heft meer in handen. Het ging hoger spelen en kwam daardoor vaker in de positie om de stand gelijk te trekken. Ton Peeters en Bas Wijnands mistten echter scherpte waardoor Helden tegen de achterstand bleef aankijken. Vlak na het missen van deze kansen was Laar echter wel trefzeker in de counter. Luc Seerden was de Heldense defensie te snel af en kon een afgemeten voorzet bij de tweede paal binnentikken. Deze tweede treffer bleek de genadeklap. Helden kwam daarna niet meer in de positie om terug te komen in de wedstrijd en Laar leek de 0-2 prima te vinden waardoor deze tot het einde op het scorebord bleef.

Volgend weekend wacht Helden een bekerduel in en tegen Beringe. Daarna mogen de mannen van trainer Rob Jacobs weer aan de bak  voor de competitie tegen Baarlo.