0 - 3

vv Helden 1 (zon)

3e klasse C

25 november 2018 14:30

Helden is er afgelopen zondag in geslaagd drie punten mee te nemen uit Melderslo. Het elftal van trainer Rob Jacobs won met 0-3 en doet daarmee goede zaken in de competitie.

Het was een duel met twee gezichten. Melderslo was de bovenliggende partij in de eerste helft en Helden was de tweede helft de baas op het veld.

De gastheren waren voor de rust dus zoals gezegd de betere ploeg en kregen een aantal kansen om zichzelf te belonen. Onder andere Jeroen Gubbels en Bart Verheijen wisten een goed keepende Nick Bouten niet te verschalken. Aan de andere kant hadden de Heldenaren slechts één kans nodig om op voorsprong te komen. Ton Peeters werd diep gestuurd en faalde niet waardoor de gasten vlak voor de rust op een 0-1 voorsprong kwamen.

Na de rust ging het snel. Helden nam de touwtjes strakker in handen en Freek Kessels wist al binnen enkele minuten de tweede treffer binnen te tikken na goed voorbereidend werk van Mairen Zeevenhoven. Helden domineerde de hele tweede helft en had een flink aantal mogelijkheden om het aantal doelpunten flink op te schroeven. Mairen Zeevenhoven was echter nog de enige speler die het vizier na de 0-2 op scherp had staan en zorgde na een goede aanval voor de definitieve 0-3.

Met deze overwinning doen de Heldenaren goede zaken. Ze klimmen naar plek vier op de ranglijst. Desalniettemin blijven veel teams dicht bij elkaar staan waardoor voorzichtigheid geboden blijft. Volgende week wacht Helden een thuisduel tegen koploper NWC dat op eigen veld wist te winnen van Liessel.