Groep 2 23

13 september 2020 12:00

Beste voetbalvrienden,

Op zondag 13 september stond voor Helden 4 een uitwedstrijd tegen ONDO (Asten) op het programma. Iedereen was lekker optijd! Ofja niet iedereen.

Papa thei kwam met beschuit met muisjes, Thijs had meer zin in een pilsje dan een bakje koffie zo leek alles goed te komen. Alleen had onze leider,keeper,chauffeur,materiaalman en debiel vriendenweekend en was niet optijd in de haven voor vertrek. De taak aan de andere leider om hem van bed te lichten maar deze poging is mislukt (iets met een deurbel met een app en geen oplader ofso). Hals over kop ergens handschoenen kunnen regelen en een paar ballen van Helden 3 kunnen lenen.

Toen zijn we toch maar vertrokken richting Asten. 8 spelers, 2 A spelers, 1 H3 speler, 1 H7 speler en nog wat ander kreupel volk maar geen keeper!

Kots had zich aangeboden als keeper voor de eerste helft en Tom "spauwer" "totti" Slijpen had ook een keer in de goal gestaan zoals hij zelf verkondigde. Of had hij geen zin om binnen de lijnen te komen als linksback ? 🤮🤮

12:00 Eerste Helft: (Mikey nog steeds niet wakker)
Helden was in het begin toch wel gewaagd aan de tegenstander en speelde lekker mee maar in de 8ste minuut was het dan toch al raak voor ONDO en konde ze de 1-0 noteren. Helden pakte de draad goed op alleen in minuut 22,44 en 46 was het weer raak voor de thuisploeg en gingen we aan de thee met een 4-0 achterstand.

In de rust ging de gedachten: Zal Mikey al wakker zijn? over in zal Mikey nog leven?

Trainer Harie was aant twijfelen of hij niet toch 112 moest bellen want hij had een wesp ingeslikt dus dee moijjer de bespreking.

13:01 Tweede helft (Mikey nog niet wakker)
Helden begon goed kreeg door slecht spel van ONDO toch een kansje maar in minuut 60 was het toch weer raak voor de ploeg uit Asten, verloren strijd voor de goed meevoetballende ploeg uit Helden die met 5-0 achterstond. Toch kwam er hier en daar een kleine kansjes maar pakte het niet goed uit omdat we in minuut 70 en 84  er nog 2 om de oren kregen.
We kunnen de gelegenheids keepers niks kwalijk nemen alleen onze eigen keeper misschien wel😉

Mikey zagen we weer bij de pool en heeft het boetekleed aangetrokken en schaamde zich (hopelijk) diep. Heeft de pot even een duw in de goeie kant gegeven zodat de hard werkende mannen die vandaag op het veld stonden er een paar lekker konden drinken. Maar hier is het laatste woord nog niet over gesproken 😉

Als slot wil ik nog even Andy,Koen,Nick,Thijs en Tom bedanken voor het uithelpen van Helden 4