DEZE IS VOOR JOU .........

DEZE IS VOOR JOU .........

vv Helden MO19-1

3 - 2

RKHSV MO19-1

2'
... (intikker)
7'
14'
Tess Heussen (afstandschot)
75'
80'
... (vrije trap)

Competitie

2e klasse 1

Datum

18 december 2021 13:30

Scheidsrechter

J.J.M. Bongers

Accommodatie

Sportpark Kerkeböske
Kloosterstraat 14 A
5988CK
HELDEN
tel. 077-3074041

Beste Lezers, Lezerinnen en supporters van de MO19-1. 

Eerste jaar voetballend in het 'vertrouwde' blauw, (of wit in deze laatste pot). Het was een competitie met horten en stoten, uitvallers en nieuwkomers. Maar de meiden hebben het volbracht 7 wedstrijden en 1 bekerwedstrijd. En hoe.  Dit hebben jullie SAMEN geflikt !! De razende heeft de ontwikkelingen in de competitie op de voet mogen volgen en verslag gelegd van iedere wedstrijd. Afgelopen zaterdag de afsluitende en die moest gewonnen worden om ook echt tot kampioenen gekroond te mogen worden. En jullie hebben het gewoon geflikt meiden !! De razende mocht erbij zijn, net als de vele 'wandelaars'....  
wandelaars_.jpg
de bank met op de achtergrond de vele 'wandelaars'

Vandaag geen verslag meer van de wedstrijd, maar de Razende heeft een kort woordje voor jullie allemaal persoonlijk. 

DEZE IS VOOR JOU: 

Anne
Van het oranje naar het rood, nu eindelijk in het blauw. Het kreeg nog extra waarde op die ene dag in oktober. Heerlijk hoe jij op jouw eigen manier de wedstrijd weer weet te analyseren.
Anouk
Ook jij koos om te blijven bij de jeugd. Het combineren van wedstrijden met je werk vraagt veel flexibiliteit. En die weet je op te brengen. Jammer dat je lijf je ook de laatste tijd wat in de steek laat, waardoor het aantal speelminuten nog wat minder was. We hopen dat je er het nieuwe voorjaarsseizoen wat vaker bij kan zijn. 
Imke

En toen kwam het hoge woord eruit: "ik wil wel weer in de goal staan"...  en hoe !! Keer op keer is je bijdrage van ongelofelijk belang. Ballen die iedereen er in ziet gaan, weet jij eruit te houden. 
Isa
Na twijfel toch bij de jeugd gebleven en wat hebben we je er graag bij. De rust, die vertrouwde glimlach. En wat fijn dat je die laatste wedstrijd lekker mee hebt kunnen voetballen en belangrijk was voor ons team. 
Ivy
Een nieuw team, nieuwe invloeden. Je vond het spannend, maar je deed het maar toch!! Tot die ene blessure je aan de kant zette. Het wil nog niet vlotten, maar met voldoende rust hopen we je weer te zien schitteren in de voorjaarscompetitie, met die glimlach op je gezicht! Heb en houd vertrouwen in jezelf! 
Janne 
Altijd voorop in de strijd, maar vooral ook ten behoeve van de gezelligheid. En dat merken we bij jou ook op de training. Als je maar even kan, ben je van de partij. Soms lastig met maken van keuzes als je ook andere verplichtingen hebt. 
Jans 
Wat een ontwikkeling je hebt doorgemaakt. Was het nog niet zo lang geleden 'vrouwen en kinderen eerst', zoek je nu naar de voetballende oplossing. Echt super om te zien. Maar weet: af en toe gewoon 'vrouwen en kinderen eerst' toe blijven passen.
Jennate 
Vorig jaar ineens die twijfel: stoppen of toch nog een jaar door. Je koos voor het laatste en zie hier: het plezier spat er van af. Het balen als je niet kan komen en de doelpunten die wist te maken. Je bent de verschrikking voor iedere verdediging. We zijn blij met je keus en we hopen jij zelf ook.
Kris
Genieten geblazen om jou te zien voetballen. Vanaf het midden de lijntjes uitzetten en de vleugels op pad sturen, maar ook zelf regelmatig een doelpunt meepikkend met je vlammende schoten van afstand. Ook jij leverde het rood in voor blauw. We hopen dat je geen spijt hebt. 
Laure 
Zo kort nog maar voetballend, ben je al direct een van ons. Je wist dat je niet altijd mee zou kunnen doen, maar kwam van begin aan meteen kijken. In Landgraaf deed je al mee, helaas nog zonder doelpunt. En ook tegen Sparta mocht je meedoen. Helaas sloeg het noodlot in de laatste minuut toe. Beterschap met het pootje en op naar een nieuw seizoen in het voorjaar. 
Lisa 
Nieuwkomer uit Kepèl..... het was even slikken voor jou om dat blauw aan te trekken. Maar het voetbal heeft er niet onder geleden. Heerlijk om te zien hoe jij je tegenstander dolt met een van je trucs. Wees wel zuinig op je zelf en verg niet teveel van je lijf, anders moeten we je straks 'lies-a' noemen... 
Lot 
Tja, Lot, waar zullen we beginnen? Invaller à la carte.....: "zeg maar waar ik moet spelen en ik voer mijn taak uit". De laatste 3 wedstrijden was jij van de partij, als gevolg van blessures en afwezigheid van onze speelsters. Dat deed je met verve. Idereen die we zeggen dat jij van 2007 bent verklaart ons voor gek. Maar wij weten wel beter...    Meid, bedankt voor jouw bijdrage, we hebben je er graag bij wanneer nodig.
Meike 
Wie jou voorbij wilt, moet van goede huize komen. Meid je weet niet half wat jij allemaal kan. Soms lijk je het in de wedstrijd even helemaal kwijt te zijn, om het gelukkig snel weer te vinden. Smijt niet teveel met je krachten, anders gaan die handen weer op de knieën. Nu even de verdiende rust en weer helemaal back dit voorjaar. En je weet het: blijf altijd positief, dan komt alles goed!! 
Mila v B
De vrouwelijke Breuk bij vv Helden. En wat voor een. De tomeloze inzet tijdens de wedstrijd, daar moet de tegenstander toch wel eens helemaal tureluurs van worden. We zetten je op iedere plek in, wat soms wel lastig voor je is. Maar je zegt dan niets en je doet het gewoon. Dat is wat jou zo bijzonder maakt. Geen training heb je gemist, dat zegt ook alles over jouw inzet voor dit team. En wat baalde je dat je er naast stond, die laatste wedstrijd, maar ook hier accepteerde je dit zonder ook maar een onvertogen woord.
Mila S
Stammen is de naam, een ware vrouwenvoetbalkolonie uit Beringe,  waarvan jij de jongste telg bent. Nu voetballend in het blauw. Ook dit was natuurlijk even wennen voor het thuisfront. Jij bent een enorme teamplayer, betrokken en een harde werker. Dat zal dan wel aan de naam liggen. Op die rechts achter positie voel jij je helemaal op je plek en ondanks je lengte weet jij je mannetje te staan. 
Noëlle 
Met je fluwelen linker een genot voor ieder oog. Waarom zo onzeker over je eigen kwaliteiten? En hoe mooi is het om te zien hoe jij de training van Shurell `absorbeert` om zo jouw kwaliteiten in de wedstrijd te benutten, waardoor jij het hele team beter kunt laten voetballen. Blijf geloven in jezelf en dan is het helemaal geen probleem dat je op donderddag verstek moet laten gaan. 
Rinske 
Het seizoen leek voorbij na de eerste competitiewedstrijd toen je met de knieblessure het veld af strompelde. Gelukkig kon je de laatste 2 wedstrijden weer volledig mee doen. En hoe belangrijk kan je dan zijn. In deze laatste wedstrijd was jij met 2 doelpunten en 1 assist op Tess natuurlijk de vrouw van de wedstrijd. 
Suus 
Voetbalster in stilte. Soms vergeten we bijna dat je er bij bent. Maar op het veld is dat in het geheel niet het geval. Hoe mooi om te zien hoe iemand zich heeft ontwikkeld. Van duels ontwijkend, naar volop de duels ingaan. Vanaf links ben je de tegenstander steeds vaker de baas, weet je de buitenspeelsters te bereiken en pik je inmiddels ook zelf af en toe een doelpunt mee. 
Tess  
Ieder team zal jaloers zijn op een aanvoerder zoals jij. Wat een geluk wij hebben met zo'n voorbeeld voor ons allemaal. Jij pakt je rol als geen ander, in makkelijke maar ook in moeilijk tijden. Je schroomt niet en doet een stap naar voren wanneer de situatie of de trainer daar om vraagt. Wij kunnen ons geen betere aanvoerder wensen. Dankjewel. En die 3e goal van vandaag was niet onaardig. 
Vera 
Op het laatst kwam dat telefoontje: 'mag ik naar Helden komen?' Natuurlijk mocht jij naar Helden komen. Klein maar fijn staat op jouw lijfje geschreven. Vanaf de flanken probeer jij voetballend het verschil te maken. Dat is maar goed ook, want het aangaan van een duel lijkt me nog niet zo verstandig. De doelpunten die jij tegen Sparta wist te maken en de assist voor Tess geven nogmaals aan dat we dit als team SAMEN geflikt hebben . Vera, dank voor deze eerste mooie  helft van het seizoen en we zien je graag weer in het voorjaar. 

Lieke Maessen
Vrouwenvoetballer van het eerste uur. Mede initiatiefneemster om het meiden voetbal toch weer naar Dörp te halen om de 'begeisterung' nieuw leven in te blazen. Met jouw positivisme heb je al veel bereikt. Het is niet alleen bij woorden gebleven Lieke, je hebt er aan getrokken en met jouw enthousiasme weet je anderen met je mee te krijgen. Ken je dat?  Het zogenaamde 'sneeuwbal-effect'.  Nou hopen dat ie nog ff blijft rollen die sneeuwbal. 
Sam Beckers
Ineens was je daar, met je gulle glimlach en ondeugende ogen. Ik weet niet eens precies hoe het ging, maar zoiets is dus het gevolg van zo'n sneeuwbal-effect. Je werd vlagger en vanaf die zijkant kon je de meiden af en toe nog wat nuttige tips toefluisteren. Natuurlijk ben je ook een zeer welkome aanvulling voor de 3e helft.
Shurell Wilson 

Op de maandagavond sta je voor ons klaar. De meiden hangen aan je lippen. Als je een wat langer verhaal hebt, gaan we even naar binnen, om het vervolgens uit te voeren tijdens de training. De laatste 2 wedstrijden trotseerde je de kou en kwam je kijken, op jouw eigen manier om de meiden vervolgens in de pauze nog wat laatste tips mee te geven. Hoe super dat je dit voor ons doet. Wet hopen nog lang jouw kennis en ervaring te mogen ontvangen. 
Tieme Janssen
Het was nog diep Corona tijd (volgens mij zitten we hier nu weer in.....), toen jij tijdens een van de mini toernooien de afspraak maakte om je te verbinden aan de MO19. En hoe je dit tot uitvoering brengt, verdient respect. Op vrijdag, nee donderdags, ben je vanuit Amsterdam al met de opstelling bezig en staat de app van de trainer roodgloeiend. Vol toewijding sta je daar langs de kant. Soms denk ik wel:  Tieme Janssen:  Rustaaaag,  maar je weet de meiden tot het uiterste te motiveren en zie hier het resultaat. Fijn dat je er bent en hopelijk blijf je nog ff. 

En dan: last but not least.  De trainer zelf, de man die dit meiden team samen met Roger Vestjens op sleeptouw nam. Helaas moest die laatste vanwege werk stoppen met deze mooie taak en ging Roy van Breukelen even alleen verder, maar zie daar het team van begeleiders die hij om zich heen heeft weten te verzamelen. De Razende sprak even kort met hem (voor de spiegel). 
Roy van Breukelen
Bruggenbouwer, verbinder of hoe wil je het noemen. De afgelopen 4 jaar verbonden aan de meiden van MO17 en later MO19. Van voetbal weet hij niet veel, of toch een beetje? Laat 'm in ieder geval niet zelf een bal schieten, want die komt niet zo ver. Wat hij wel redelijk in de smiezen heeft is alles wat bij voetbal komt kijken en dat is meer dan voetbal alleen. Voetbal is ook plezier, is sfeer, geloof in elkaar en respect voor elkaar. Die elementen samen maken een team en zo kunnen resultaten geboekt worden. En dat is wat hier het afgelopen half jaar is gebeurd. Ongelofelijk trots is hij op iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt.

Vv Helden 
De club die besloot om het meiden- en damesvoetbal weer naar Dörp te halen en dit ook faciliteerde. Een goede organisatie, trainers, sponsoren die er samen voor gezorgd hebben dat de meiden weer een plek gevonden hebben waar ze hopelijk nog heel lang zullen blijven komen 

Uw Razende 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!