JO15-2JM moet meerdere erkennen in Venray!

JO15-2JM moet meerdere erkennen in Venray!

vv Helden JO15-2JM

2 - 11

SV Venray JO15-2JM

Competitie

3e klasse Zwaluwen Jeugd Beker (1e fase) 23

Datum

1 oktober 2022 12:30

Scheidsrechter

Anoniem

Accommodatie

Sportpark Kerkeböske
Kloosterstraat 14 A
5988CK
HELDEN
tel. 077-3074041

Zoals de titel al doet vermoeden liep het vandaag anders dan gehoopt, maar misschien wel een beetje zoals verwacht! Lag het aan de voorbereiding misschien? Niet getraind deze week! Technisch directeur die te laat komt! Of was Venray gewoon de betere? Enniewee, we gingen van start maar voordat het merendeel van het publiek er was hadden we er al 3 tegen…das nie echt een droomstart! En dan druk ik het nog netjes uit! Eigenlijk was het een kwalitatief uitermate teleurstellende begin! We hadden wel wat tegenstootjes uit een voorzet/schot van Max of een actie van Willem maar bijbenen bleek lastig. Uiteraard probeerde Freek e.e.a. dicht te rennen of zette Gino zijn nieuwe handschoenen aan het werk maar we stonden tegen de spreekwoordelijke muur. Tot overmaat van ramp werd het ook nog 0-4! Het enige wat nog slechter was, was het weer….maar langzaam, heel langzaam worstelde we ons een weg naar boven (mooi hè!). McGuinness kwam beter in het spel en Nick wist de bal bij Mees te krijgen die warempel de 1-4 heel beheerst binnen schoot en de uberkeeper van Venray kansloos liet. Even later een voorzet van Max en een kopbal van Mees die helaas kracht miste. We waren er weer! Het bleef echter aanpoten, en zeker achterin moesten Fedde zijn uiterste best doen. Extra zuur was het dan ook dat we voor rust nog de 5de tegen kregen.

Na een pittige peptalk kwamen we herboren uit de kleedkamer en eerlijk is eerlijk, we waren in het begin van de 2de helft zeker niet de mindere. Sil en Saar hadden het rechts op de rit en Sep en Ries links. Freek en Nick kregen wat meer grip op het middenveld dus, misschien, heel misschien, zou er nog een stunt in zitten? Extra, extra zuur (overtreffende trap) was het dat niet wij het werken konden omzetten in een goal maar juist Venray, 1-6.

Kleine overwinningen op het veld waren er wel zoals Willem II panna’s en Jorn die slidingsgewijs liet merken klaar te zijn met het gedol door z’n tegenstander. Met een mazzeltje, Willem stond helemaaaaaal niet buitenspel, maakte we toch de goal die we eerder al verdient hadden. Beheerst en mooi lobte Willem de bal over de keeper, 2-6! Ondanks deze opsteker lukte het Kudus Fleuren en Aaron daarna niet goed meer om de bal nog bij de spitsen te krijgen en het spel verplaatste zich steeds meer naar de helft van Gino. Extra, extra, extra zuur (de overtreffende trap van de eerder aangegeven overtreffende trap om aan te geven dat het echt heel, heel, heel erg was…) was dat we eindigde in de dubbele cijfers.

Dat hadden we niet verdiend! We hebben gewerkt naar ons kunnen en moesten de meerdere in Venray erkennen! Volgende week weer volle bak er tegenaan en dan op naar oppe Ruiver!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!