"Vreuge vogels vangen altied de diekste wormen!" - vv Helden

"Vreuge vogels vangen altied de diekste wormen!"

"Vreuge vogels vangen altied de diekste wormen!"

VV Baarlo 6 (zon)

1 - 5

vv Helden 7 (zon)

Competitie

6e klasse 18

Datum

5 februari 2023 12:30

Scheidsrechter

Anoniem

Accommodatie

Sportpark De Meeren
de Meeren 11
5991ED
BAARLO LB
tel. 077-4772603

VV Baarlo 6 - VV Helden 7
5-2-2023, 12.30Goijenoavend Miensen oet Dörp en omstreken! Ik zie jullie denken, wat doet die gek al op zondag met een verslag? Goede vraag, daar zal zodadelijk meer duidelijkheid over komen. Maar waar jullie met zijn alle voor gekomen zijn: het verslag van de wedstrijd van vandaag. De rematch tegen de Rood/Zwarten uit Boalder. Vorige keer was het een zenuwslopend potje voetbal met alle onderdelen die een leuke pot heeft: Gebroken enkels, goede duels, en de blauwe die terugkwamen van een 0-2 achterstand. Met een portie goede moed vertrokken we vanmorgen dan ook met 20 man sterk richting de Meeren. De dag ervoor zijn de meeste spelers bij sponsor Café de Pool geweest. Het was weer eens gezellig, buiten dat het absurd druk en warm was. Maar het bier was koud dus dan is een man al snel tevree. Ik wil mijn medeleven nog even uitten aan de vrouwen van de niet zindelijke spelers van H7. U kunt vast zelf wel invullen wie dit zijn. Je zou zeggen dat ons team nooit zonder keeper komt te zitten met 2 keepers in ons raster, maar vandaag was het zover, en kregen we de H4 Keeper Jelle Smitta. Ook onze sleuteldrager Loekieloek was vandaag afwezig omdat het golven een grotere rol in zijn leven speelt dan het voetballen (jammer), het lijkt wel net Gareth Bale. De rest van de afwezigen zijn helemaal afgereisd naar het grote Rotterdam voor de kraker: Kakkelakken tegen Boeren. Nu hebben ze beide vandaag niet gewonnen, dus het was weer een reisje voor jan lul. achja, we gaan verder. Aankomend op het voetbalterrein van Baarlo, was de parkeerplaats al helemaal vol met supporters die naar ons kwamen kijken. Achteraf bleek dit niet waar te zijn, want het grote TT-Toernooi was aan de gang. Iets met lupse vroulie en Tinus, dus vul zelf maar in. In de kantine van Baolder werd de opstelling besproken, en tot grote blijdschap van veteraan Black Mamba Beeks stond hij in de basis deze week. Na een niet zo bijzondere warming-up was het dan tijd om het strijdveld te betreden (Joey Noteeth viel trouwens wel geblesseerd uit in de warming-up). 

De titel van het verslag deze week hebben jullie te danken aan werkpaard Harm, die deze titel zo even uit de losse pols zwengelde vanmorgen. De wedstrijd begon, en Gibbie Gibster was net optijd (samen met zijn Harem) voor het schouwspel van de week. De eerste 30 minuten waren niet heel denderend. Helden was duidelijk de bovenliggende ploeg, en Baarlo had weinig tot niks te zeggen dit keer. Boney lobt de bal in het eerste half uur wel heel nonchalant 10 meter over de goal. In de 35ste minuut werd de score dan gelukkig geopend door de Heldenaren. Jilles schoot een top vrije trap richting de goal, en Luuk wist deze in de rebound te benutten. Boney was hier natuurlijk niet van gediend, dus na 3 minuten moest hij ook even scoren via een pass van Ijzeren Thijs, 0-2 hoppa gaas! Buiten dat het "wir vittig kutweer is", gebeurde er niet heel veel meer de eerste helft. Stan Vlier vond het helaas wel nog even nodig om de bal met links over het vangnet te rossen.

In de rust heeft RijkeRop denk ik wat peper in de vot gedouwd bij de mannen, want de eerste 20 minuten van de 2de helft ging het er hard aan toe. Ik wil alleen nog even melden dat Gibbie soms neks thuis eet (heb ik vernomen). Wat u met deze informatie doet moet u helemaal zelf weten. Helft 2 begon direct goed met een goal van Daddy Creem, die zorgde voor de 0-3, bam. 1 minuut later bewees Ijzeren Thijs wederom waarom hij tegen Baarlo on fire is, met zijn eerste goal van de wedstrijd, 0-4. 2 minuten later was het even flipperkasten in de 5 meter van Baarlo, waarnaar Thijs de bal toch het net in wist te rossen, 0-5! Je zou dan zeggen dat we gebakken zitten voor de winst. Alleen MR7 gooide in de 60ste minuut nog even roet in het eten, door een EIGEN GOAL TE MAKEN. Unglaublich. Gelukkig heeft deze actie geen invloed gehad op de eindstand vandaag. Met een mooie 1-5 voor de mannen uit Helden gingen we richting het kleedlokaal. RijkeRop had ons bij winst en goed voetbal ook een rondje in de pool beloofd, dubbel boffen vandaag dus!

De Romige Reporter is vandaag vrij snel naar huis gegaan, dus over de derde helft durf ik geen gekke uitspraken te doen. Maar de mannen hebben gewoon bij de pool zitten drinken. Volgensmij is vittige Tinus nog even naar Keuteleut gegaan om de jacht te openen op de lokale Lupse mechjes daar. 

Bedankt voor het lezen iedereen, en hopelijk tot volgende week tegen koploper EMS!

- De Romige Reporter
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!