Loek (30) krijgt trauma door tostivinger meisje (14) - vv Helden

Loek (30) krijgt trauma door tostivinger meisje (14)

Loek (30) krijgt trauma door tostivinger meisje (14)

vv Helden 7 (zon)

4 - 3

FCV-Venlo 7 (zon)

Competitie

6e klasse 18

Datum

12 maart 2023 11:30

Scheidsrechter

G.R. van der Steur

Accommodatie

Sportpark Kerkeböske
Kloosterstraat 14 A
5988CK
HELDEN
tel. 077-3074041

VV Helden 7 - FCV Venlo 7

12-03-2023, 11.30

 

 

Gegroet, mede liefhebbers van de fles (en voetbal), vandaag hoopt de RR jullie pauze iets dragelijker te maken, met een verslag van de wedstrijd van gisteren. Gister stond de beladen pot tegen FCV weer op het programma, 2 weken geleden werden we op Het Ven al uitgedaagd door de jongetjes van FCV, maar gister kregen we onze revanche tegen de groen witten. Voordat we beginnen aan de wedstrijd moeten we natuurlijk nog even het weekend bespreken. De meeste spelers van H7 waren zaterdag te vinden in een klein maar fijn hutje langs het voetbalveld van Kessel. Daar ligt namelijk de Beugelclub van Kessel. Zaterdag was daar namelijk het evenement van het jaar: het leken Koppeltoernooi. Met spectaculaire momenten zoals de winst van SexyLion tegen Eer Zeelen (nog gefeliciteerd Daan), een bekende suprise act: Luuk Wagner en heel veel bier. Het was erg gezellig, al moet ik er wel bij zeggen dat het vrouwengehalte wel erg zakte in de loop van de avond. Dit vond trainer Tinus ook erg jammer, hij had zich natuurlijk verheugd op een gezellig avondje met een leuke cougar uit Kessel. Volgende keer beter. Al met al een leuke middag/avond, georganisseerd door vaste lezers Beuk en Lion (en Eer), top geregeld mannen. Er moet me nog iets van het hart, u zult het de laatste weken wel opgemerkt hebben (of niet), maar we zijn al een aantal weken niet naar de Tram geweest, zij hebben 3 weken vrij gepakt om al het geld dat we daar achter laten op te maken. Daarom richt ik me nu tot Fam. Zang: Kom alsjeblieft terug, we missen jullie en ik weet zeker dat jullie ons (geld) ook missen!!

 

Terug naar de wedstrijd, de boetepot werd al vroeg gevuld toen Sjong, SunnySunt en BSD allemaal de tijd waren vergeten, lekker. Rotte Rooie Max was er ook niet, maar daar komen we zo op terug. Tot onze grote verbazing zagen we op het formulier dat we deze week weer naar de GerryShow mochten gaan kijken, waarom hij ons nog wil fluiten is ons ook nog onduidelijk. Met een kleine portie hoofdpijn, slecht wear en genoeg om over te wazelen gingen we dan naar buiten voor de warming up. Bij de warming up was RRM nog steeds nergens te bekennen, dit zou wel eens een klapper van een boete kunnen worden. Onze vaste supporter Gibbie Gibster was natuurlijk weer aanwezig met zijn harem, en dit keer had hij voor de RR een mooie Adex Cap geregeld, bedankt hiervoor. Alleen nog een jackie en de Romige Reporter is de eerste gesponsorde reporter van VV Helden! Toen we het veld op liepen zagen we de tegenstander al op het veld staan, hier zaten in een keer andere spelers in als de vorige keer? Achja, daar laten we ons niet door kisten. De wedstrijd begon en de mannen uit Helden waren op zoek naar bloed (met bloed bedoel ik goals). Helden liet gelijk zien hoe gretig ze waren, door in de 3de minuut de 1-0 te scoren vanuit Boney, hoppaa! Venlo wist niet wat hun overkwam en het grote tactiekbord dat ze mee hadden was voor niks geweest. 7 minuten later, in de 10de minuut was het weer Helden die het heft in eigen handen nam door een geweldige goal van Jilles, die hem vanuit de cornerhoek in een keer in de goal werkte, 2-0. Helden was vele malen beter, maar Venlo probeerde soms wel een vinger in de pap te krijgen, over vingers ergens instoppen, daar komen we zo op terug. De spanning tussen beide teams en de scheids werd snel meer en het begon weer op een leuke greekpot te lijken. Rob was volledig in zijn focus, en menig mens durft wel te zeggen dat Rop ons in balans houdt als team. 5 minuten na de 2-0 was het Luuk Wagner die de bal in het net legde door een goed schot tussen de palen, 3-0. Kon het nog foutgaan? Natuurlijk kan dat. In de wandelgangen hoorde ik ook dat Opa Beeks ons vandaag niet vergezelde omdat hij moest tennissen, erg jammer Black Mamba. Na nog wat niet zo grappige grappen van Sjong kreeg Venlo dan haar eerste kans op een comeback. De grootste kneus van FCV moest de 3-1 maken. waarbij hij vorige keer zanger 1 van Goldband wilde uitbeelden, had hij deze week zijn kapsel naar die andere zanger veranderd. Laten we zeggen dat nummer 11 niet erg geliefd was in Helden. Ook Harm had het vrij snel gehad met deze vochthelm en er ontstond een klein opstootje waarbij Gerry weer eens veel te hard op zijn fluit ging blazen. Na nog even de ins en outs van de tietenbar in Meijel te hebben gehoord, gingen we toch maar even terug naar binnen voor de rust.

 

In de rust was het dan tijd om even te ontbijten met een tosti en voor Loek een klein trauma + een tosti. Iets met het porren van tosti's met snotvingers? Ik zal de details besparen mochten er mensen lezen die aan het eten zijn. Na het oppeuzelen van deze tosti was het tijd voor de 2de helft.

 

De 2de helft begon wat minder voor de mannen uit Helden, want in de 52ste minuut kreeg FCV een (toch wel terechte) vrije trap door een doodschop van Ramon. En zelfs Biggie met zijn oerkreten wist het schot niet te stoppen, 3-2. SunnySunt en Hille waren er in de tussentijd trouwens ingekomen om de wedstrijd op slot te zetten. De sfeer werd steeds grimmiger en tot overmaat van ramp  scoorde de spits van FCV de 3-3. Het gevoel van wraak heerste, en Helden ging op jacht naar de winst. Maar voordat we konden winnen moesten we nog langs het grootste obstakel: Gerry. Hoe hij het doet weet ik niet, maar hij weet het elke week moeilijk te maken voor ons. In de 75ste minuut kwam de verlossing door een goal van onze Cubaan Sunt!!! 4-3 en het publiek werd gek!! Vooral Boney was erg blij en liet dit ook weten aan de nummer 11 van FCV. Er onstond een joviaal en gezellig gesprek over koetjes en kalfjes. Achja wij stonden voor en dat was al goed zat. Gerry vond het volgensmij een saaie wedstrijd dus strooide hij maar even een gele kaart naar Wagner om de spanning er nog even op te houden. Na 90 minuten, 7 goals, 1 gele kaart en geen enkele leuke grap van Sjeng, was het dan tijd om af te fluiten, bam! Onze revanche op de jongetjes uit Venlo.

 

Na een verdiende overwinning was het dan tijd voor Pils, en oja, RRM was onder de wedstrijd toch komen aankakken, iets met zijn telefoon die niet meer aanging. De mannen zijn nog naar de Hozy Cozy geweest waar eerst dj Mauriceke en daarna DJ Georbie Josten en MC Mini vlier gingen optreden. Deze week weer geen tram, maar hopelijk zien we ze volgende week weer. Volgende week staat ook de wedstrijd tegen Belfeldia op het programma, die de vorige keer met 11-1 werd gewonnen. Daarna gaan we met zn alle naar kefee de Viever in Remunj om de 3de helft met Agnes te vieren, alaaf!

 

- De Romige Reporter

 

PS. Lot Leijten heeft zich niet aan de afspraak gehouden.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!